Τετ α τετ Καρεμπέ με παίκτες

Τετ α τετ Καρεμπέ με παίκτες

Τετ α τετ Καρεμπέ με παίκτες

bet365

Δεν είναι μόνο ο Μίτσελ που έχει σηκώσει τα... μανίκια στο Ρέντη, αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ, που έχει αρχίσει διαδοχικά τετ α τετ με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι δύο διαδοχικές ήττες, αμφότερες δε σε ντέρμπι, ήταν γεγονός που σίγουρα έφερε προβληματισμό στις τάξεις των πρωταθλητών, ο Καρεμπέ ωστόσο έχει... φάει με το κουτάλι τέτοιες καταστάσεις στη σπουδαία καριέρα του και γνωρίζει πολύ καλά την ψυχολογία των παικτών τη δεδομένη στιγμή.

Γι' αυτό τον λόγο ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος των Πειραιωτών μιλάει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες με ποδοσφαιριστές της ομάδας σύμφωνα με τον «Γαύρο», ώστε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά ενόψει κυρίως του πολύ κρίσιμου αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Δουλεύουμε για τη Μάντσεστερ και για τίποτα άλλο», τονίζει συνεχώς ο Καρεμπέ, που έχει διαδοχικά τετ α τετ με τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα