Με... βίντεο τους «έφτιαξε» ο Μίτσελ

Με... βίντεο τους «έφτιαξε» ο Μίτσελ

Με... βίντεο τους «έφτιαξε» ο Μίτσελ

bet365

Συνταγή... Άντερλεχτ από τον Μίτσελ για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, αφού όπως έκανε και με τους Βέλγους, τους έδειξε ένα εντυπωσιακό βίντεο με όλα τα φετινά τους γκολ.

Μέσα σε ένα 12λεπτο βίντεο γεμάτο γκολ, «φλόγα» και το πάθος της «ερυθρόλευκης» εξέδρας που... ξεχείλιζε, κρυβόταν ένα από τα μεγάλα «μυστικά» του Μίτσελ για τον θρίαμβο επί της Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να «ντοπάρει» τους παίκτες του δίνοντας εντολή στους συνεργάτες του να συγκεντρώσουν όλα τα φετινά γκολ της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά από κάθε ένα μάλιστα παρουσιαζόταν ο... χαμός που ακολουθούσε στις κερκίδες, όπως αναφέρει ο «Γαύρος»!

Κάτι ανάλογο είχε πράξει ο 51χρονος τεχνικός και πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Άντερλεχτ, αλλά όχι στο ίδιο έντονο ύφος. Εκείνο που είπε δε ο Ίβηρας κόουτς μόλις τελείωσε το βίντεο ήταν: «Δείξτε τους που μπορείτε να φτάσετε. Μπορείτε να τους νικήσετε. Βγείτε έξω και κάντε το».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα