«Κλείδωσε» στη Nova το μπασκετικό Champions League!

Αντώνης Καλκαβούρας
«Κλείδωσε» στη Nova το μπασκετικό Champions League!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας συμφώνησε με τη FIBA για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νεοσύστατης διοργάνωσης. Στην ίδια τηλεοπτική στέγη τα ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Η απόφαση της «Ένωσης» να αποχωρήσει από το Eurocup και να ενταχθεί στο Basketball Champions League, αύξησε κατακόρυφα την εμπορικότητά της στην χώρα μας και αποτέλεσε το λόγο που η NOVA κινήθηκε με μυστικότητα για να ενδυναμώσει το πρόγραμμά της, εξασφαλίζοντας τους περισσότερους αγώνες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (διαθέτει και το μεγαλύτερο πακέτο της Euroleague).

Η FIBA διαπραγματεύτηκε μέσω κεντρικής διαχείρισης την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων κι έτσι το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας, θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ στη νεοσύστατη διοργάνωση. Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη, οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεργαστούν φέτος και με τα δύο κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς τους εντός έδρας αγώνες της στην Basket League θα μεταδίδει ο OTE TV και τα ματς της Ευρώπης, η NOVA.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα