Oι αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Oι αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

bet365

Με τις εκπομπές KICK OFF και GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ θα καλύψει ο ΣΚΑΙ την αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση σας μεταφέρει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από την 4η αγωνιστική της Super League. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, το ρεπορτάζ από τα γήπεδα και βέβαια την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Ζωντανή σύνδεση με το Καυτανζόγλειο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το 3ο ημίχρονο από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Θεσσαλονίκης.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Ολη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στο Kick Off.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Η πρώτη μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση μετά από την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Τι λέει για το φετινό ρόστερ και τους στόχους του Παναθηναϊκού, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, την Ευρωλίγκα, τους Αγγελόπουλους και την επιστροφή στο ΣΕΦ ως αντίπαλος.
-Ολο το ρεπορτάζ των μεγάλων της Super League μετά τα πρώτα παιχνίδια στους ομίλους του Europa League και ενόψει της 4ης αγωνιστικής.
-Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από το Champions League κι από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 12:00*, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Βέροια-ΑΕΚ και τα άλλα δύο παιχνίδια της Super League, η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη και τα συμπεράσματα από τα πρώτα πολύ δυνατά τεστ του νέου Παναθηναϊκού με Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ και βέβαια πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

* Το Goal Χωρίς Σύνορα αυτής της Κυριακής θα αρχίσει εκτάκτως στις 12:00 αυτή την εβδομάδα, λόγω της ζωντανής μετάδοσης της συνέντευξης τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ στις 13:00. Από την επόμενη Κυριακή η εκπομπή θα επιστρέψει στην κανονική ώρα έναρξης για φέτος που είναι στη μία το μεσημέρι.
 

Τελευταία Νέα