Ο Γιάνκοβιτς μιλά στο Goal χωρίς σύνορα για τον πατέρα του! (vid)

Gazzetta team
Αποκλειστική συνέντευξη του Βλάντο Γιάνκοβιτς στη Χριστίνα Βραχάλη θα περιέχει μεταξύ άλλων η σαββατιάτικη εκπομπή του ΣΚΑΪ, Goal χωρίς σύνορα!

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη θα έχει την αποκλειστική συνέντευξη του Βλάντο Γιάνκοβιτς στη Χριστίνα Βραχάλη. Πως έζησε τη δραματική ιστορία του πατέρα του, το μπάσκετ, τα όνειρά του και την αγωνιστική έκρηξη του Παναθηναϊκού.

Η εκπομπή ακόμα θα δείξει:

-Τα επεισόδια, η διακοπή και όλα όσα ακολούθησαν μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που άνοιξε νέες πληγές στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

-Αφιέρωμα στον άνθρωπο των ντέρμπι για την ΑΕΚ, τον ξεχωριστό Ρόναλντ Βάργκας.
-Ολη η δράση από την 9η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.
-Η ασταμάτητη Μπαρτσελόνα του Μέσι, η "ανθεκτική" Λέστερ, η τυχερή Γιουβέντους και η πρώτη εντός έδρας ήττα της Μπάγερν που έδωσε ξανά ενδιαφέρον στη Bundesliga. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

-Με αφορμή τα απίθανα bauzzer beater του Στεφ Κάρι και του Σέρχιο Γιούλ, θυμόμαστε τα κρίσιμα σουτ που έγραψαν την ιστορία του ελληνικού και του παγκόσμιου μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη έχει όλη τη δράση από την 25η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών και όλο το ρεπορτάζ από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής.
Το παρασκήνιο από το ντέρμπι Κυπέλλου της Τούμπας που δεν τελείωσε ποτέ και το τσουνάμι εξελίξεων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που προκάλεσε η διακοπή του λόγω επεισοδίων. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται, όπως κάθε Κυριακή, στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική και... εξωαγωνιστική δράση της εβδομάδας των παθών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και βέβαια η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και των αγώνων της Superleague από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ με τους πανηγυρισμούς των νικητών και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στο Kick Off.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά. Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της Superleague, γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, με μία διαφορετική παρουσίαση της ομάδας-θαύματος του φετινού θεσμού, του Φάρου Κερατσινίου και το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Βλάντο Γιάνκοβιτς.