Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων στα κανάλια Novasports

Νίκος Μποζιονέλος
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων στα κανάλια Novasports

bet365

Από την Παρασκευή 21/8 η τελική φάση της διοργάνωσης στο Novasports 3 και στο Novasports.gr.
Η προσπάθεια για διάκριση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Νεανίδων είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Παρασκευή 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την τελική φάση του 11ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στην πόλη του Βόλου.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 16 εθνικές ομάδες. Ελλάδα, Ρωσία, Ιαπωνία, Αγγλία, Βραζιλία, Ολλανδία, Μεξικό, Ισπανία, Καναδάς, Ιταλία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Ν. Ζηλανδία, Αυστραλία, Ουγγαρία και Νότιος Αφρική, θα αναμετρηθούν στις πισίνες του κολυμβητηρίου του Βόλου με έπαθλο την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου. Η Ελλάδα θα λάβει μέρος στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης, με αντιπάλους τη Ρωσία, την Ιαπωνία και την Αγγλία και θα επιδιώξει να πετύχει την καλύτερη δυνατή διάκριση.
Τα κανάλια Novasports θα βρίσκονται δίπλα στην Εθνική Νεανίδων και θα παρακολουθήσουν την πορεία της ομάδας με ανταποκρίσεις στο Novasports 24 HD. Σε απευθείας μετάδοση από το Novasports 3, αλλά και σε live streaming από το www.novasports.gr, καθώς και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, σε περιγραφή των Διονύση Στρούμπου και Γιάννη Φάκαρου, θα προβληθούν οι εξής αγώνες:
Παρασκευή 21 Αυγούστου
16:00 Α’ Προημιτελικός
17:20 B’ Προημιτελικός
18:40 Γ’ Προημιτελικός
20:00 Δ’ Προημιτελικός
Σάββατο 22 Αυγούστου
18:40 Α’ Ημιτελικός
20:00 Β’ Ημιτελικός
Κυριακή 23 Αυγούστου
18:30 Μικρός Τελικός
20:00 Τελικός & Απονομές
 

Τελευταία Νέα