Δύο δεκαετίες περιγραφές Premier!

Δύο δεκαετίες περιγραφές Premier!

bet365

Η νέα σεζόν είναι… ιστορική για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τσακίρη καθώς συμπληρώνει 20 χρόνια στο σπικάζ των αγώνων της Premier League.
Από το 1996 ο Δημήτρης Τσακίρης περιγράφει αγώνες της Premier League και η νέα αγωνιστική σεζόν είναι… ιστορική για τον ίδιο, από το… μπουθ των καναλιών OTE Sport του OTE TV.
«Η σεζόν 2015-16 θα είναι η 20η στη σειρά, που θα έχω την ευκαιρία να περιγράφω ζωντανά αγώνες της Premier League. Η αρχή έγινε το 1996 στο τότε Supersport, με τον αγώνα της Δευτέρας 19 Αυγούστου, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Για την ακρίβεια ο αγώνας μεταδόθηκε τότε με μια ώρα καθυστέρηση, στις 11 το βράδυ, καθώς υπήρχε μόνο ένα κανάλι τότε. Ελπίζω να βρω ηχητικό τουλάχιστον εκείνης της περιγραφής, έστω και χωρίς εικόνα. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε... Μπορεί τα μάτια έγινα πιο αδύνατα, τα μαλλιά πολύ λιγότερα, τα δόντια πιο αραιά... Αυτό που δεν φθείρεται στο χρόνο όμως, είναι το αίσθημα ευθύνης στην δουλειά και το μεράκι...» έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα