Το… σεντόνι στην TV

Το… σεντόνι στην TV

bet365

Επάνοδος Champions League, οι μεταδόσεις σε Nova και ΝΕΡΙΤ. Σπάχια και Μπρούγος αύριο στο «Pick & Roll» του OTE TV, στον όμιλο Κοντομηνά η «Sportday», με Βαρουφάκη η πρεμιέρα του «ON LINE» στο MEGA, εθελουσία στον «Ελεύθερο Τύπο».
Διήμερο Champions League. Οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Champions League μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports (τρεις) κι από τη ΝΕΡΙΤ (ένας). Αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου στις 21:45 θα προβληθούν οι αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Σάλκε σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και Πόρτο - Βασιλεία σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Μεθαύριο, Τετάρτη στις 21:45 το Μπάγερν – Σαχτάρ Ντόνετσκ μεταδίδεται σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και το Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου από τη ΝΕΡΙΤ. Από τη δημόσια τηλεόραση θα προβληθούν, μετά το τέλος της εκπομπής, εκτενή στιγμιότυπα από το Μπάγερν – Σαχτάρ σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη.
Σπάχια και Μπρούγος αύριο στο «Pick & Roll» του OTE TV. Συνέντευξη του Νέβεν Σπάχια φιλοξενεί η εκπομπή «Pick & Roll» του ΟΤΕ TV αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου στις 21:00 στο OTE Sport 4 με τον Βασίλη Σκουντή. Ο Κροάτης τεχνικός μιλάει για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας-έκπληξη του φετινού ΝΒΑ, εξηγεί πώς εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο των Ατλάντα Χοκς, αλλά και γιατί αφιερώνει αυτή τη χρονιά στον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς. Επίσης, ο Πολ Μίλσαπ των Χοκς πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Κατέβας ανακρίνει τον Μάριο Χεζόνια της Μπαρτσελόνα ενώ ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης συναντά στο γήπεδο τον Ορέστη Τζιόβα και ο ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα καταφέρνει εντός των τεσσάρων γραμμών εξίσου καλά με το σανίδι. Καλεσμένος στο στούντιο του ΟΤΕ TV θα είναι ο πρώην άσος του Πανιωνίου, Τζον Μπρούγος.
Στον όμιλο Κοντομηνά η «Sportday». Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 90% των μετοχών της εφημερίδας «Sportday» στον όμιλο Κοντομηνά αφού διευθετήθηκαν και οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαδικασία να κρατήσει περί των δύο μηνών.
Με Ντόκιτς και Τσαλκάνη. Αύριο Τρίτη στις 19:00 και σρτο Novasports 1, στην εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, καλεσμένος θα είναι ο βολεϊμπολίστας του Φοίνικα Σύρου, Τόμισλαβ Ντόκιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος θα μιλήσειγια τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παμβοχαϊκό, για το πως βλέπει τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Volley League και τη μάχη για την είσοδο στην τετράδα και που μπορεί να φτάσει φέτος ο Φοίνικας.
Και πόλο στα κανάλια Novasports. Ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και της εθνικής ομάδας Κώστας Τσαλκάνης ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» αύριο στις 18:15 στο Novasports 1 και στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο.
Με Βαρουφάκη. Πρεμιέρα κάνει την προσεχή Τετάρτη στις 23:30, σε παρουσίαση Ολγας Τρέμη και Νίκου Ευαγγελάτου, η εκπομπή «ON LINE» στο MEGA που φιλοξενεί να είναι διαδραστική μέσω social media. Πρώτος καλεσμένος ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης.
Εθελουσία στον «Ελεύθερο Τύπο». Η ιδιοκτησία του «Ελεύθερου Τύπου» ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι θα προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για περιορισμένο αριθμό εργαζομένων. Οι αποχωρούντες θα λάβουν το σύνολο των οφειλομένων και «μπόνους» από 3,5 μέχρι 5,5 πληρωτέους μισθούς, ανάλογα με την προϋπηρεσία τους. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στο τμήμα προσωπικού ως τις 17 Μαρτίου.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
Hashtags - #Media_Café στο Facebook και #Media_Café στο Twitter.
 

Τελευταία Νέα