Εκλογές, Γεωργούντζος, «Αργά» και… σέξι Ελενα!

Νίκος Μποζιονέλος
Εκλογές, Γεωργούντζος, «Αργά» και… σέξι Ελενα!

bet365

Η αυριανή «Δίκη», άρωμα… εκλογών τη Δευτέρα με Τσίπρα στον ΣΚΑΪ και Θεοδωράκη στο MEGA, η διαγραφή Γεωργούντζου, οι καλεσμένοι του «Αργά, η επάνοδος της Παπαβασιλείου, δύο νέες εκπομπές και τα γενέθλια του «Φίλαθλου».
Δικάζεται ο… νόμος. Ο νέος αθλητικός νόμος στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αύριο Δευτέρα στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης και η «Δίκη στον ΣΚΑΙ» αναλύουν όλες τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσιάζουν αναλυτικά το νέο αθλητικό νόμο. Η διαιτησία, η δικαιοσύνη, η FIFA και το CAS μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν. Ποιες είναι οι αντιδράσεις της ΕΠΟ για τη νέα εποχή;
Free Georgountzos. Το επεισόδιο που είχε ο Νίκος Κουρμπανάς με τον Σωτήρη Γεωργούντζο, προκάλεσε την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη κατά του προπονητή της Καλαμάτας ενώ η Ενωση Συντακτών Πελοποννήσου-Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) τιμώρησε με διαγραφή από τα μητρώα της τον Μεσσήνιο δημοσιογράφο «για ανάρμοστη συμπεριφορά και αντιδεοντολογική στάση κατά την άσκηση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, κάτι που εκτός από τους συναδέλφους του θίγει και το δημοσιογραφικό λειτούργημα».
Το κρίμα είναι πως η ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει την ομάδα ως Καλαμάτα και όχι ως «Μαύρη Θύελλα»…
Τένις σε υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Η Eutelsat και το ιταλικό κανάλι SuperTennis θα συνεργαστούν για να βγάλουν στον αέρα τον τελικό του ιταλικού Serie A1 πρωταθλήματος τένις (σε άνδρες και γυναίκες) σε Ultra-HD. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου στο 105 Stadium στη Γένοβα, θα μεταδοθεί ζωντανά στο 4K1, το πρώτο δορυφορικό κανάλι στην Ευρώπη για να μεταφέρει τηλεοπτικές εικόνες με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας που υπάρχει: Μορφή HEVC, 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο και ένα βάθος χρώματος 10 bits (πηγή: sdtv.gr).
Πάει γρήγορα το «Αργά». Κερδίζει καθημερινά το «ΑΡΓΑ», φέρνοντας κοινό τηλεθεατών «με άποψη» στο Action 24, ενώ σημαντικό είναι και τα ονόματα που περνούν από τον καναπέ σε… κουβεντεύξεις με τον Θοδωρή Αθερίδη. Απόδειξη η αίσθηση που προκάλεσαν οι συζητήσεις με Άννα Παναγιωτοπούλου και Γιώργο Καμίνη. Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας είναι αρκετοί αύριο Δευτέρα οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευγενία Σαμαρά και Σαράντος Καργάκος, την Τρίτη οι Μπέσυ Μάλφα και Ευαγγελία Αραβανή, την Τετάρτη οι Μαρία Αλιφέρη και Αδωνις Γεωργιάδης, την Πέμπτη η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Κώστας Μακεδόνας και την Παρασκευή η Αντζελα Δημητρίου και ο Βαγγέλης Περρής.
Καλεσμένος στο κανάλι όπου εργαζόταν. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή», αύριο Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στο MEGA στις 23:55. Σε μια τετ-α-τετ συνέντευξη, διάρκειας μίας ώρας ο αρχηγός του «Ποταμιού» παίρνει θέση και απαντά σε όλα. Θυμίζω ότι νωρίτερα, στις 22:15 ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει στον ΣΚΑΪ.
Οοοοχι, δεν έρχονται εκλογές.
Το «Λαμπατέρ» του Παππά. Αύριο, Δευτέρα στις 22:50 στο Novalifε, καλεσμένος της εκπομπής «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» είναι ο Νίκος Παππάς. Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, συζητά με τους Λάμπη Ταγματάρχη και Ανδρέα Ρουμελιώτη για τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις.
Επιστρέφει; Υστερα από τρία χρόνια αποχής, η Έλενα Παπαβασιλείου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση. Εχει πρόταση από το κανάλι E TV για να παρουσιάσει εκπομπή με άλλες τρεις γυναίκες, για τις οποίες θα γίνει casting.
Αμφίβολη ή Αμφίπολη; Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας της κ. Περιστέρη για την αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη. Πλην του ότι δικαίωμα ερωτήσεων, στο υπουργείο Πολιτισμού όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση, είχαν μόνο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του υπουργείου, δεν υπήρξε οργάνωση ούτε και οργανόγραμμα αναφορικά με ερωταπαντήσεις ενώ οι πρώτες φωτογραφίες του σκελετού, που προβλήθηκαν, ήρθαν κατόπιν απαίτησης των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων.
Νέα εκπομπή (1). Από αύριο, Δευτέρα ο Δημήτρης Μάρκος ξεπερνά οτιδήποτε συμβατικό και βγαίνει έξω από το στούντιο για να καταγράψει την επικαιρότητα όπως αυτή εξελίσσεται στη νέα πρωινή εκπομπή του ALPHA. Θα μεταδίδεται καθημερινά 07:00 – 08:00.
Νέα εκπομπή (2). Πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα, για τη νέα εκπομπή του Action 24 «Περιπέτειες Υγείας» στις 14:00, με τη Βάννα Κεκάτου. Μια εκπομπή υγείας με έμφαση στον ασθενή και στη βιωματική του εμπειρία με την κάθε ασθένεια όπου κάθε φορά ένα γνωστό πρόσωπο θα περιγράφει την δική του περιπέτεια υγείας. Στην πρώτη εκπομπή, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος διηγείται τη δική του περιπέτεια υγείας από τη στιγμή που ο ιός HIV μπήκε στη ζωή του.
Σε άνοδο η Forthnet. Ιστορικά υψηλά σε συνολικές συνδρομές καθώς και σε συνδρομητές 3play, payTV και broadband σημείωσε η Forthnet στα οικονομικά αποτελέσματα για το γ’ τρίμηνο του 2014: 41,3% αύξηση στις συνδρομές 3play, 20,2% αύξηση στις συνδρομές συνδρομητικής τηλεόρασης και 10,4% αύξηση στις συνδρομές broadband και αύξηση 1,7 ποσοστιαίων μονάδων στο μερίδιο αγοράς του LLU. Η συνδρομητική βάση παρουσίασε αύξηση 20,2% συγκριτικά με πέρυσι, φτάνοντας στο ιστορικό υψηλό των 504,4 χιλιάδων συνδρομητών. Η εξάπλωση των υπηρεσιών 3play αναμένεται να συνεχίσει να είναι ο κύριος άξονας ανάπτυξης της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης. «Η Forthnet επιδεικνύει ανθεκτικότητα στις αρνητικές τάσεις που παρουσιάζει ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών, καταγράφοντας καλύτερη πορεία από την υπόλοιπη αγορά. Η στρατηγική διαφοροποίησης μας από τον ανταγωνισμό συμβάλλει στη σταθεροποίηση των οικονομικών μας μεγεθών και στην αύξηση της συνδρομητικής μας βάσης» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Παπαδόπουλος.
Σαν σήμερα. Το 1982 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλο της αθλητικής εφημερίδας «Ο Φίλαθλος».

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

ΥΓ. Εδώ και μια εβδομάδα που υπάρχει e-mail επικοινωνίας με τη στήλη… τίγκαρε! Ευχαριστίες και κατανόηση αν τυχόν καθυστερώ να απαντήσω…
 

Τελευταία Νέα