Το clasico, το βόλεϊ, το post it και ο ΣΥΡΙΖΑ Λάκης!

Νίκος Μποζιονέλος
Το clasico, το βόλεϊ, το post it και ο ΣΥΡΙΖΑ Λάκης!

bet365

Η διπλή μετάδοση αύριο του ΟΣΦΠ – ΠΑΟ από το ΣΕΦ, live τα play offs της Volley League, τα ματς του Europa League, η πρωτότυπη διαμαρτυρία της «Αυγής», το «Ποτάμι» απόψε στον ALPHA και ο απόηχος της εκπομπής του Λαζόπουλου
Διπλή μετάδοση αύριο για το δεύτερο φετινό ελληνικό clasico της Euroleague! Την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 21:45 μεταδίδει ο «εμφύλιος» στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ, Ολυμπιακός Παναθηναϊκός από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD αλλά και από τη Δημόσια Τηλεόραση σε μια διπλή σύνδεση.
Η Δημόσια Τηλεόραση θα βγάλει pre game στις 21:00 σε παρουσίαση Πέτρου Μαυρογιαννίδη ενώ στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου. Τον απόηχο του μεγάλου αγώνα θα μεταφέρουν οι ρεπόρτερ Κώστας Σκουλάς και Γάννης Νάτου μετά τη λήξη του, στην post game εκπομπή.
Στην περιγραφή του αγώνα για το Novasports 2 θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας, στο σχόλιο ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης. Το pre game ξεκινά στις 21:00 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, στην οποία θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:
Πέμπτη 10/4
19:00 Λοκομοτίβ Κούμπαν – Μπάγερν Μονάχου, Novasports 4 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη.
20:00 Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Αναντόλου Εφές, Novasports 7 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου.
21:45 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ΔΤ σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.
21:45 Μπαρτσελόνα – Λαμποράλ Κούτσα, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
Παρασκευή 11/4
19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη.
20:00 Γαλατασαράι – Παρτίζαν, Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
Στο ΑΡΤ για το ντέρμπι
Η αυριανή (18:30) εκπομπή «24seconds» στο ΑΡΤ TV με τον Μάκη Δρόσο θα ασχοληθεί με το ντέρμπι του ΣΕΦ. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο προπονητής Κώστας Σορώτος και οι δημοσιογράφοι Τόλης Κοτζιάς και Νίκος Βαρλάς. Βίντεο, αναλύσεις, πριν από το ντέρμπι. Τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς της ημέρας και συνολικά στα παιχνίδια της αγωνιστικής. Η συνέχεια την εκπομπή της Παρασκευής την ίδια ώρα, με καλεσμένους τους δημοσιογράφος Βασίλη Παπαθεοδώρου και Σπύρο Καβαλιεράτο που σχολιάζουν τα όσα έχουν δει στο ΣΕΦ.
Live τα play offs της Volley League
Από αύριο, Πέμπτη 10/4 Ολυμπιακός, ΑΟ Κηφισιάς, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Φοίνικας Σύρου διεκδικούν την είσοδο τους στον τελικό της Volley League. Το πρόγραμμα των ημιτελικών ξεκινάει αύριο την Πέμπτη 10 Απριλίου με τους πρώτους αγώνες των ζευγαριών Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Παντελή Λώλη (17:30 από το Novasports 7) και AO Κηφισιάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη (19:30 από το Novasports 3), ενώ την Παρασκευή 11 Απριλίου θα γίνουν οι δεύτεροι αγώνες και πάλι στις έδρες του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς. Οι τρίτοι αγώνες θα γίνουν τη Μεγάλη Τρίτη (επίσης 17:30 και 19:30). Οι τέταρτοι και πέμπτοι αγώνες, εφόσον χρειαστούν, θα διεξαχθούν την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου και Τετάρτη 23 Απριλίου αντίστοιχα.
Το… μενού του Europa League
Αύριο, την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 22:05 διεξάγονται οι επαναληπτικές προημιτελικές αναμετρήσεις του Europa League. Ο ΑΝΤ1 θα δείξει live την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Πόρτο από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» όπου οι «ρόχος» θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το προβάδισμα των «δράκων» μετά το 1-0 του «Ντραγάο». Και αμέσως μετά, η εκπομπή «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και όλη τη δράση από τις ρεβάνς. Δύο από τις άλλες τρεις αυριανές ρεβάνς μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports ενώ το Novasports 4 από τις 21:50 μας βάζει στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό» με τους Τάκη Κουλουμπή και Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση. Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων. Το πρόγραμμα:
Πέμπτη 10/5
22:05 Σεβίλλη – Πόρτο, ΑΝΤ1 σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.
22:05 Βαλένθια - Βασιλεία, Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
22:05 Γιουβέντους - Λιόν, Novasports 3, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
Ματσάρες το Σαββατοκύριακο
Πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, από την Bundesliga με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ (Σάββατο 12/4 19:30, ΟΤΕ Sport 1HD), όπου η πρωταθλήτρια Μπάγερν θα επιδιώξει να ανατρέψει την εικόνα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και από την Premier League με την αναμέτρηση της παραδοσιακής και της νέας δύναμης του αγγλικού Πρωταθλήματος, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 13/4 15:37, ΟΤΕ Sport 1HD).

Τα αγγλικά ματς θα ξεκινήσουν όλα με 7 λεπτά καθυστέρηση (εξ ου και το 15:37) για να τημθούν τα θύματα του Χίλσμπορο.
Flash sport media news
* Ως τις 15 Μαΐου θα βρίσκεται στο internet το νέο αθλητικό site, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Χρήστου Ράπτη (iefimerida.gr) με το Χρήστο Σωτηρακόπουλο (πηγή: typologies.gr).
* Οι προσεχείς μεταδόσεις για το αργεντίνικο πρωτάθλημα από τη Nova είναι Ρίβερ Πλέιτ - Ατλέτικο Ραφαέλα (Novasports 3, 00:15) και Κολόν - Μπόκα Τζούνιορς (Novasports 2, 03:30), Κυριακή προς ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας.
* Για την Α1 χάντμπολ των Ανδρών θα μεταδοθεί από τον OTE TV μέσω του OTE Sport μεθαύριο, Παρασκευή 11/4 τυο ματς 00 ΑΣΕ Δούκα - Ποσειδών Λουτρακίου.
Πρωτότυπη διαμαρτυρία
Με κατάλευκο πρωτοσέλιδο και ένα post it επάνω που γράφει «Φίμωτρο» κυκλοφόρησε σήμερα η «Αυγή». Στο post it εκφράζει τη διαμαρτυρία της για την -όπως υποστηρίζει - επιχειρούμενη επιβολή προληπτικής λογοκρισίας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη μετά από αίτημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια. Οπως γράφει το σημείωμα, στόχος είναι η αφαίρεση του δικαιώματος της ενημέρωσης από τον πολίτη, η αδιαφάνεια και η προστασία της εξουσίας από αποκαλύψεις σκανδάλων τύπου Μπαλτάκου.
Media @ politics
@ Με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα πρέπει να συνεννοούνται στο εξής οι αστυνομικοί για το αν θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις του αυτοφώρου ή όχι, όταν παραλαμβάνουν μηνύσεις από οποιονδήποτε, για αδικήματα περί Τύπου με αφορμή τη σύλληψη της δημοσιογράφου του «Ελεύθερου Τύπου» Δέσποινας Κονταράκη, κατόπιν μήνυσης της βουλευτού των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.
@ Λόγω της χθεσινής απεργίας της ΕΣΗΕΑ, η εκπομπή «360 μοίρες» θα μεταδοθεί την απόψε στις 00:00 στον ALPHA όπου η Σοφία Παπαϊωάννου θα φιλοξενήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη ως επικεφαλής στο «Ποτάμι». Μεταξύ άλλων ο τέως δημοσιογράφος αναφέρει πως «δεν είμαι εχθρός του πολιτικού συστήματος, είμαι αντίπαλος» αποκαλύπτει ότι «νιώθω ότι οι αριστεροί σε κάποια πράγματα είναι σύμμαχοί μας οι αριστεροί».
@ Δεν του άρεσε του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1 η χθεσινή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA… «Έπαθα σοκ! Είναι σπουδαίος ο Λάκης, δεν το συζητώ. Αλλά χθες έκανε μια εκπομπή για να βρίσει τον Θεοδωράκη. Μόνο που δεν βγήκε με μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Όλη η εκπομπή ήταν να ξεσκίσουμε τον Θεοδωράκη και το MEGA».
@ Τους λόγους που την οδήγησαν μετά από 23 χρόνια στη δημοσιογραφία να δώσει τη μάχη της για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές, εξήγησε για πρώτη φορά η Μαρία Σπυράκη, πλέον υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, που εμφανίστηκε στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ: «Εκείνο που με έκανε να πω το “ναι” ήταν ο Σαμαράς, ο οποίος, είναι εκείνος που με την πολιτική που ασκεί με έπεισε να δοκιμάσει την τύχη του και να ρισκάρω». Και απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στη δημοσιογραφία εάν δεν εκλεγεί.
Ξεκινά το Σάββατο το νέο πρωινό του ALPHA
Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει στον ALPHA. Ενημέρωση που καταγράφει τον παλμό των γεγονότων με έρευνα, συνέπεια, αντικειμενικότητα. Από το προσεχές Σάββατο 12 Απριλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 8:00 έως τις 10:00, ο Σπύρος Χαριτάτος, μαζί με μία νεανική δημοσιογραφική ομάδα, καταγράφουν και παρουσιάζουν την επικαιρότητα, δυναμικά και με ουσία, χωρίς εντάσεις και στερεότυπες μεθόδους. Ρεπορτάζ, ειδήσεις, εξελίξεις, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις από κάθε σημείο της χώρας και το εξωτερικό, αναδεικνύουν όσα μας απασχολούν. Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, αθλητισμός, περιβάλλον, υγεία, εθελοντισμός και ό,τι αφορά τη ζωή μας γίνεται πρωινή ενημέρωση για όλους μας! Στην εκπομπή θα συμμετέχουν και δημοσιογράφοι από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA.
Αντί για μένουμε… «Επιμένουμε Ελλάδα»
Την προσεχή Δευτέρα, 14 Απριλίου ξεκινά στη ΔΤ η ζωντανή εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα» που προβάλλει τον τουρισμό και στηρίζει την περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα, έρχεται δυναμικά στην οθόνη της Δημόσιας Τηλεόρασης. ε νέες ιδέες και νέες θεματικές ενότητες, η οθόνη μας γεμίζει... χρώματα και αρώματα Ελλάδας. Με οδηγούς τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή, η εκπομπή ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του τόπου μας, αναδεικνύοντας τα μέρη και τους ανθρώπους που τα αγάπησαν.
Συνάμα η ΝΕΡΙΤ εξέδωσε ανακοίνωσης διάψευσης δημοσιευμάτων αναφορικά με της αμοιβές των συντελεστών της εκπομπής, διευκρινίζοντας ότι «οι συντελεστές της έχουν υπογράψει σύμβαση μίσθωσης έργου και όχι ορισμένου χρόνου και, ως εκ τούτου, οι εγκεκριμένες από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ αμοιβές τους αφορούν στην υλοποίηση 62 συνολικά επεισοδίων της εκπομπής, περιεχόμενο που καλύπτει το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ για περίοδο περίπου τριών μηνών. Συνεπώς, οι απόπειρες υπολογισμού των μηνιαίων αμοιβών που επιχειρήθηκαν από τους συντάκτες των δημοσιευμάτων, κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Σταπεταχτά
* Η ιστορία του φασισμού και, πολύ περισσότερο, η ελληνική εκδοχή του προβάλλεται στο ντοκιμαντέρ «Φασισμός Α.Ε.» του Αρης Χατζηστεφάνου θα διανεμηθεί το προσεχές Σάββατο 12 Απριλίου σε DVD με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ θα είναι διαθέσιμο από αύριο, Πέμπτη 10/4 στις 20:00 στη διεύθυνση fascism-inc.com.
* Απόψε στις 23:15 οι «Καρντάσιανς» Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας υποδέχονται στον ΑΝΤ1 την υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής Αττικής Ρένα Δούρου και τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο.
* Η UNICEF σε συνεργασία με τη Δημόσια Ραδιοφωνία, διοργανώνει αύριο Πέμπτη 10/3 Ραδιομαραθώνιο με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία παροχής πόσιμου νερού, τροφίμων και υπηρεσιών υγείας στα παιδιά όλου του κόσμου που το έχουν ανάγκη. Πληροφορίες στο unicef.gr.
* Αύριο, Πέμπτη 10/3 στις 00:00 στον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στο θέμα των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων στις φυλακές της χώρας.
* Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Victory Media έβγαλαν στο διαδίκτυο το ilovetv.gr, μια πρωτοποριακή υπηρεσία, μοναδική στην Ελλάδα, που ανοίγει το δρόμο προς την διασκέδαση του μέλλοντος μέσω του internet αναφορικά με αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές.
* Η Δημόσια Τηλεόραση θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλει τη νέα της εκπομπή τύπου «Στην υγεία μας», η οποία όμως θα ονομάζεται «Πάντα θα ανταμώνουμε». Παρουσιαστές θα είναι η Ρίκα Βαγιάννη και ο Θανάσης Αλευράς.
Photomedia
Η πρωτοπόρος τηλεοπτική δημοσιογράφος Μπάρμπαρα Ουόλτερς, η οποία υπήρξε η πρώτη γυναίκα που συμπαρουσίασε μια βραδινή ενημερωτική εκπομπή, θα πραγματοποιήσει την τελευταία της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες στο πρωινό τoκ-σόου «The View» στις 16 Μαΐου. Η 84χρονη Ουόλτερς αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα υγείας έχοντας γίνει έγινε διάσημη για τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που πήρε από ηγέτες της διεθνούς κοινότητας περιλαμβανομένων του Φιντέλ Κάστρο, της Μάργκαρετ Θάτσερ, του Σαντάμ Χουσέιν και όλων των Αμερικανών προέδρων από τον Ρίτσαρντ Νίξον κι έπειτα.
Για το σύνολο της ανθρωπιστικής προσφοράς και το κοινωνικό της έργο, βραβεύτηκε η Μαρί Κυριακού, από την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής. Η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής, Μαρία Γιαννίρη, παρέδωσε το βραβείο στη Μαρί Κυριακού και μεταξύ άλλων τόνισε: «Μέσω της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, έχετε ανοίξει έναν δίαυλο αλληλεγγύης και προσφοράς, για εκατοντάδες Ιδρύματα και Συλλόγους για παιδιά».

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα