Στον... αέρα o τελικός!

Gazzetta team
Στον... αέρα o τελικός!
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. και πλέον είναι στο... αέρα ακόμη κι η διεξαγωγή του τρίτου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απ' το Σ.Ε.Φ. (12/6)!

Οι παρενέργειες απ' το λουκέτο της κυβέρνησης στην Ε.Ρ.Τ. για 3 μήνες είναι πολλές και μία απ' αυτές θα είναι κι η μη μετάδοση κι όχι μόνο του τρίτου τελικού της Α1 στο Σ.Ε.Φ.!

Σε περίπτωση υλοποίησης της απόφασης κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα γίνει με τη μετάδοση ή και με τη διεξαγωγή, ενώ τίποτα δεν γνωρίζουν ούτε οι εργαζόμενοι στο Ραδιομέγαρο.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μέχρι να μεταδοθεί από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αν γίνει εγκαίρως το deal με τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ειδάλλως υπάρχει το ενδεχόμενο της αναβολής!

Είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις, που δεν υπάρχει απάντηση σε κανένα ερώτημα, ενώ κι οι δύο ομάδες δήλωναν άγνοια, καθώς ούτε αυτές είχαν κάποια ενημέρωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα