Γιαννάκης εναντίον Διαμαντίδη στην πρεμιέρα του «Μεγάλου Παιχνιδιού» στην ΕΡΤ

Gazzetta team
Γιαννάκης εναντίον Διαμαντίδη στην πρεμιέρα του «Μεγάλου Παιχνιδιού» στην ΕΡΤ

bet365

Καιρός ήταν να παρουσιαστεί και ένα τηλε-παιχνίδι με αθλητικό περιεχόμενο στην ελληνική τηλεόραση και η ΕΡΤ από την προσεχή Δευτέρα μας προσφέρει αυτό το περιεχόμενο με πασίγνωστους καλεσμένους από το χώρο των σπορ και όχι μόνο...

Το τηλε-παιχνίδι για το οποίο έχουν ήδη ολοκληρωθεί πολλά γυρίσματα θα μεταδοθεί για πρώτη φορά τη Δευτέρα. Αρχηγοί των δύο «ομάδων» θα είναι δυο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, επί σειρά ετών αρχηγοί στις ομάδες που αγωνίστηκαν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΡΤ αναφέρει μεταξύ άλλων...

«To πιο πρωτότυπο, το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι έρχεται στην ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα, και καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού -και όχι μόνο!

Κεφάτο, γρήγορο, με πολύ χιούμορ και αυθορμητισμό, «Το μεγάλο παιχνίδι», βασισμένο στο τηλεπαιχνίδι του ΒΒC «A question of sport», που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία περισσότερα από 50 χρόνια στην Αγγλία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, θα συναρπάσει τους φίλαθλους τηλεθεατές, αλλά και όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό.

Δύο δυνατές ομάδες των τριών ατόμων, που αποτελούνται από γνωστές (δημοφιλείς) προσωπικότητες του αθλητικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, κατεβαίνουν στο… γήπεδο της ΕΡΤ και αγωνίζονται για τη νίκη.

Μέσα από πρωτότυπες ερωτήσεις, κυρίως αθλητικού περιεχομένου, και διασκεδαστικά παιχνίδια-κουίζ, οι διάσημοι παίκτες ακονίζουν τις γνώσεις τους, καλούνται να δώσουν τις σωστές απαντήσεις και να στεφθούν νικητές.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παίζουν στο "Μεγάλο παιχνίδι" είναι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, οι μπασκετμπολίστες Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Ρίο Σπύρος Γιαννιώτης, η πρώην μπασκετμπολίστρια Δώρα Παντέλη, ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Euro 2004, Παντελής Καφές, οι ποδοσφαιριστές Απόστολος Βέλλιος, Γιώργος Μανούσος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, οι Ολυμπιονίκες του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος, η Ολυμπιονίκης στο πόλο Αντιγόνη Ρουμπέση, ο πρωταθλητής στην κολύμβηση Γιάννης Δρυμωνάκος, η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, ο χρυσός ολυμπιονίκης στις καταδύσεις Νίκος Σιρανίδης, η αθλήτρια του στίβου Μαρία Μπελιμπασάκη, οι ηθοποιοί Κώστας Κρομμύδας, Θάνος Καλλίρης, Αρης Πλασκασοβίτης, Φωφώ Ντεμίρη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Νίκος Ορφανός, οι ηθοποιοί και μοντέλα Μάρα Δαρμουσλή και Γιάννης Σπαλιάρας, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ΕΡΤ Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάκης Γιαννούτσος, Τάσος Κολλίντζας και Έλενα Μπουζαλά και πολλοί άλλοι».

Αρχισυνταξία: Μαρία Θανοπούλου

Σκηνοθεσία: Περικλής Ασπρούλιας

Παραγωγή: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου

Εκτέλεση παραγωγής: Βασίλης Κοτρωνάρος

Διεύθυνση περιεχομένου και ανάπτυξης: Παναγιώτα Σπανού

Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Σκηνογραφία: Σοφία Δροσοπούλου

Παρουσίαση: Γιώργος Λέντζας

 

Τελευταία Νέα