Total Football με Λουτσέσκου και αποκάλυψη για «Αγιά Σοφιά» απόψε

Gazzetta team
Total Football με Λουτσέσκου και αποκάλυψη για «Αγιά Σοφιά» απόψε

bet365

Αποκλειστική συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προβληθεί στο αποψινό «Total Football» στην τηλεόραση του Open, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνει μία σημαντική αποκάλυψη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Χιλάλ παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα και έδωσε ατάκες που θα συζητηθούν πολύ:

  • Για τον υποβιβασμό της πρώην ομάδας του Ξάνθης και για την περσινή δικαστική περιπέτεια του ΠΑΟΚ μέχρι την δικαίωση από το CAS.
  • Για τις εντυπωσιακές προκρίσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, τη ρεβάνς με την Κρασνοντάρ, τις πρώτες εντυπώσεις του από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και τις προβλέψεις του για την εφετινή Super League.
  • Για το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την κατάσταση στον ελληνικό ποδόσφαιρο, αν θα ήθελε να επιστρέψει και σε ποια ομάδα δεν θα πήγαινε ποτέ.
  • Ποιον παίκτη είχε στον ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι για πάρει μαζί του στη Σαουδική Αραβία.

Στο αποψινό «Total Football» οι τηλεθεατές του Open θα ακούσουν μια σημαντική αποκάλυψη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά – OΠΑΠ Arena», ενώ ο Τάσος Κάκος ετοιμάζεται να απαντήσει στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις που… διαφώνησαν.

Στην εκπομπή με παρουσιαστές τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη θα μεταδοθούν επίσης στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Super League, αποκλειστικές δηλώσεις, πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη και ζωντανές συνδέσεις με Ελληνες παίκτες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

 

Τελευταία Νέα