Πρεμιέρα με Φαν'τ Σχιπ και αποκάλυψη για Παναθηναϊκό στο «Total Football» απόψε στις 23:00!

Gazzetta team
Πρεμιέρα με Φαν'τ Σχιπ και αποκάλυψη για Παναθηναϊκό στο «Total Football» απόψε στις 23:00!

bet365

Το «Total Football» επιστρέφει απόψε στις 23:00 στην τηλεόραση του OPEN, με ανανεωμένο προφίλ, ακόμα πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, διάδραση με το κοινό, πολύ διεθνές ποδόσφαιρο και πρώτο καλεσμένο τον ομοσπονδιακό προπονητή Τζον Φαν'τ Σχιπ, που έχει πάντα ενδιαφέροντα πράγματα να πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα!

Η εκπομπή που την προηγούμενη σεζόν κέρδισε τη μάχη μεταξύ όλων των βραδινών αθλητικών εκπομπών της Κυριακής, αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό, κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 11.00 το βράδυ.

Εκτός από τη ζωντανή συνέντευξη του αναμορφωτή της Εθνικής Ομάδας, το "Total Football" μας υπόσχεται μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό, που θα συζητηθεί πολύ.

Κάθε Κυριακή στις 23:00, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN θα μας μεταφέρουν θέαμα και ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Super League.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Βασίλης Βέργης σχολιάζουν με το χαρακτηριστικό, αιχμηρό τους στιλ τα καλώς και κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κορυφαίος Ελληνας σπορτσκάστερ, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα αναλύσει τις πιθανότητες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για πρόκριση στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, διώχνει με την ανάλυσή του κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Παράλληλα, το «Total Football» ενισχύει κι άλλο την πρώτη γραμμή του πάντα αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του για το Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου: Κώστας Βασιλόπουλος και Σταύρος Κόλκας θα αποτελούν και φέτος τη φωνή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, ο Νικόλας Βασιλαράς θα πιάνει το παλμό των φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ για τη σεζόν που αρχίζει το ίδιο θα κάνουν ο Ακης Στρατόπουλος για τον Ολυμπιακό και ο Τάσος Τσατάλης με πλούσιο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ.

Επίσης, φέτος το «Total Football» θα παίξει μεγάλη μπάλα και εκτός συνόρων! Πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη, συνδέσεις με Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό και προσωποκεντρικές ιστορίες για τους σταρ του ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα