ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φινάλε στο Football Stories με το «ντέρμπι της Γένοβας»

Φινάλε στο Football Stories με το «ντέρμπι της Γένοβας»

Φινάλε στο Football Stories με το «ντέρμπι της Γένοβας»

Το Football Stories ρίχνει αυλαία με τον πιο ταιριαστό τρόπο: ένα επεισόδιο αφιερωμένο στους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου, σε εκείνους που δεν αγάπησαν τη νίκη αλλά ερωτεύτηκαν τον βασιλιά των σπορ δίνοντας τη φωνή τους και τη ψυχή τους στο γήπεδο για την ομάδα της πόλης, της γειτονιάς τους! 

Ο Γιώργος και ο Άγγελος επισκέπτονται την Ιταλία και συγκεκριμένα την Γένοβα και το “ντέρμπι του Φάρου”, μεταξύ Τζένοα και Σαμπντόρια. Οι δύο φίλοι θα συναντήσουν τα αστέρια των δύο ομάδων και τους οπαδούς των δύο πλευρών, που το περιγράφουν ως “τον αγώνα της ζωής τους”! 
Φυσικά, δεν γινόταν να λείπει από την Ιταλία μια δόση κλασικής, ιταλικής, προπονητικής σχολής, αλλά με την ιδιαίτερη πινελιά του Football Stories. Ο Γιώργος και ο Άγγελος θα βρεθούν σε μια ερασιτεχνική ομάδα πιτσιρικάδων στα προάστια της Γένοβας, που λειτουργεί σαν ακαδημία της Σαμπντόρια, και θα κάνουν μια αρκετά “ενδιαφέρουσα” επένδυση στο ποδοσφαιρικό μέλλον της χώρας!
Τέλος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο εμβληματικό στάδιο Luigi Ferraris, όπου εν μέσω μιας τρομακτικής ατμόσφαιρας, οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά περισσότερα από έναν νικητή κι ένα χαμένο! 
 
«Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη. 
Τρίτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1. 
 
 
#FootballStories
 
Συντελεστές:
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Λέντζας
Αρχισυνταξία: Αργύρης Κουρτίδης
Κάμερα: Θοδωρής Πλακίδης
Ήχος: Δημήτρης Μωυσιάδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Goodfellas Production