Κι όμως το MEGA είναι ακόμη στον αέρα... (pic)

Gazzetta team
Κι όμως το MEGA είναι ακόμη στον αέρα... (pic)
Μπορεί το σήμα του MEGA να κόπηκε τα ξημερώματα από την Digea, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στις ψηφιακές πλατφόρμες, με το κανάλι να εκπέμπει κανονικά το πρόγραμμά του.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, τα φώτα για το Mega έσβησαν, στη συχνότητα έπεσε μαύρο και γράφτηκαν οι τελευταίες σελίδες στην ιστορία του πρώτου ιδιωτικού ελληνικού σταθμού.

Το κανάλι, όμως, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να απασχολεί και το επόμενο διάστημα καθώς οι εξελίξεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης! Με υψηλές αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το MEGA είναι ακόμα «ζωντανό»

Το Mega, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα συνεχίζει να «παίζει» μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και συγκεκριμένα από τη συχνότητα 106 της Cosmote TV αλλά κι από την συχνότητα 984 της NOVA.

Στελέχη των παραπάνω αναφέρουν ότι δεν τους ζητήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να το «κατεβάσουν», αλλά μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το μέχρι πότε θα μπορεί το Mega να βγαίνει από τις εν λόγω πλατφόρμες.

Άλλωστε, στις 30 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί και η κύρια δίκη για να μπει το Mega στην ειδική διαχείριση του νόμου 4307/2014. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί, ο ειδικός διαχειριστής, που θα διοριστεί, θα αποτιμήσει ποια assets του καναλιού θα πωληθούν και θα ελέγξει τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους.

Εκκρεμεί το αίτημα για αναστολή της διακοπής εκπομπής του σήματος

Την ίδια ημέρα, στις 13.00, εκπρόσωποι του Mega θα περάσουν από ακρόαση στο ΕΣΡ, έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι πρώτοι και η Τηλέτυπος για αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή της εκπομπής του σήματος, το περασμένο Σάββατο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μήλον της έριδος θα αποτελέσει η πολυσυζητημένη ταινιοθήκη του καναλιού, που αποδείχτηκε το δυνατότερο χαρτί μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πηγή: reader.gr