Η COSMOTE TV στο ρυθμό των ντέρμπι της Premier League

Gazzetta team
Η πρώτη εκπομπή για το 2017 “Στο ρυθμό των ντέρμπι” με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα προβάλλεται αυτή την Κυριακή 15/1 στις 14.00, με την COSMOTE TV να μεταδίδει και τα δυο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφερθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD στο “Γκούντισον Παρκ”, για το Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι (15.30) και στο “Όλντ Τράφορντ”, για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ (18.00). Και οι δύο αγώνες θα προβληθούν στο COSMOTE SPORT 1HD, όπου στις 14.00 θα ξεκινήσει η εκπομπή “Στο ρυθμό των ντέρμπι”, με πλούσια θεματολογία και ρεπορτάζ.

Μεταξύ άλλων, θα δούμε βίντεο με την πλούσια ιστορία των παιχνιδιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ, αλλά και ανάλυση της ‘κόντρας’ των δυο κορυφαίων προπονητών του πλανήτη, Ζοσέ Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ.

Φυσικά, ενημερωνόμαστε για το ρεπορτάζ και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά και αυτές αναλαμβάνουν την εκκίνηση της Κυριακής των ντέρμπι (15/1). Η Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν φιλοδοξεί να κρατήσει την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα μακριά από την κορυφή της Premier League. Το αν θα τα καταφέρει, θα το δούμε στο COSMOTE SPORT 1HD, στις 15.30, με τον Δημήτρη Τσακίρη να αναλαμβάνει την περιγραφή.

Με το σφύριγμα της λήξης (17.30), επιστρέφουμε στο στούντιο της COSMOTE TV και την εκπομπή “Στο ρυθμό των ντέρμπι”, για τις τελευταίες πληροφορίες του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί που θα τους επιτρέψει να καλύψουν το χαμένο έδαφος (μετρούν οκτώ διαδοχικές νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις). Οι “κόκκινοι” βρίσκονται στη 2η θέση της κατάταξης, πίσω από την Τσέλσι και δεν θέλουν να απομακρυνθούν από εκεί. Τον αγώνα (18.00) περιγράφει ο Μιχάλης Τσόχος.