Tι θα έχει το «Goal Χωρίς Σύνορα»

Gazzetta team
Tι θα έχει το «Goal Χωρίς Σύνορα»

bet365

To τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα θα ξεχωρίζει στη σαββατιάτικη εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα του ΣΚΑΪ, στις 12:00 το μεσημέρι με τον Μανώλη Σφακάκη.
To τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και η ανάλυση του Νίκου Παπαδογιάννη που φιλοξενείται στο στούντιο της εκπομπής.
-Η υπόκλιση του ΝΒΑ στο φαινόμενο Αντετοκούνμπο και η άμεση προοπτική να εξελιχθεί σε All Star.
-Αποκλειστική συνέντευξη του Μλάντεν Πέτριτς στον Νίκο Παγκάκη για την καριέρα του, την Ελληνίδα σύζυγό του, την τωρινή δύσκολη κατάσταση του Παναθηναϊκού και την επιθυμία του να επιστρέψει στους "πράσινους".
-Ολα τα γκολ από τους αγώνες της Παρασκευής για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά γκολ από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
-To ανθρώπινο πρόσωπο του Πεπ Γκουαρντιόλα, η δύναμη ψυχής του Ιβάν Κλάσνιτς, το συγκινητικό ξέσπασμα του Φελίπε Μάσα μπροστά στους συμπατριώτες του και ο τρομακτικός Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που αιμοτοκύλησε ξανά το κλουβί του ΜΜΑ.
-Η νέα τρέλα του Mannequin Challenge που κυριεύει τα γήπεδα όλου του κόσμου και μετατρέπει σε "αγάλματα" τους μεγαλύτερους σταρ του αθλητισμού.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media.

*Αυτή την Κυριακή οι αθλητικές εκπομπές Goal Χωρίς Σύνορα και Kick Off δεν θα προβληθούν.

 

Τελευταία Νέα