Ο Μητσοτάκης, η Καινούργιου και ο Σαμαράς!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Μητσοτάκης, η Καινούργιου και ο Σαμαράς!

bet365

Καλημέρα και καλώς με βρήκατε… Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία και η Λόλα μια ανησυχία την έχει. Άλλες ώρες γράφονται τα κείμενα, άλλες ώρες δημοσιεύονται και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Με την ευκαιρία θέλω να σας ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Δεν έχει σημασία ο λόγος! Είναι το καινούργιο trend της ελληνικής τηλεόρασης και πρέπει να το ακολουθούμε όλοι. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο Μάρκος Σεφερλής, ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την Τζένη Μπαλατσινού κι έπεται συνέχεια… Ο καθένας δικαιούται να κάνει αυτό που του κατεβαίνει εκείνη τη στιγμή και μετά με μια δημόσια συγγνώμη καθάρισε. Σαν την μπουμπού και τη μπουμπού που είναι πολύ του παρντόν και του παρντού. Είναι η γενική του παρντόν αυτή για όποιον δεν κατάλαβε. Ας αφήσω, όμως, τη γαλλική για να μη σας κάνω να αισθανθείτε και άσχημα με τόσες γνώσεις που έχω και ας περάσουμε στο θέμα μας για σήμερα. Λίγο από το παρελθόν, λίγο από το παρόν και λίγο από το μέλλον.

Μην ήταν ο Σαμαράς!

Σήμερα φιλοξενούμε στην στήλη μας την αγαπημένη μας Κατερίνα Καινούργιου. Κάτι μου λέει ότι θα την φιλοξενούμε και αύριο, αλλά τέλος πάντων… Η γνωστή παρουσιάστρια στη χθεσινή εκπομπή που παρουσιάζει το μεσημέρι στον Alpha μαζί με τον Γιώργο Λιανό, την Αλέκα Καμηλά και την Μπέτυ Μαγγίρα, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που έβαλε τη Λόλα σε προβληματισμό… Εκεί, λοιπόν, που έπαιζε το βίντεο για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σαβουριάστηκε η σύζυγος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Καινούργιου θέλησε να πει μια προσωπική της ιστορία, όπως είπε στην παρέα εκεί στο πλατό.

«Μ’ άρεσε πολύ αυτό το αγόρι. Μπαίνω στο αεροπλάνο και βλέπω τον επίτιμο και λέω κοίτα που αυτό δε θα τελειώσει καλά! Και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο». Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πήρε πτήση για την Κρήτη, απ’ όπου καταγόταν αυτό το αγόρι, με σκοπό να το συναντήσει. Το αεροπλάνο δεν έπεσε και πάλι καλά να λέμε, όμως ο επίτιμος την έκανε τη δουλειά του. Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου έληξε μετά από δύο εβδομάδες – όπως είπε εκείνη – και άδοξα. Τώρα, φταίει η Λόλα να υποθέσει ότι μιλάμε για τον Γιώργο Σαμαρά; Φταίει λιγάκι, αλλά είναι ωραία ίντριγκα για να το προσπεράσουμε έτσι. Το πολύ-πολύ να ζητήσουμε αύριο δημόσια συγγνώμη. Θα είμαστε και της μόδας!!

Λοιπόν, αυτά για σήμερα και αποχωρώ… Αύριο θα έχουμε τα περιοδικά και πολλά περισσότερα να πούμε! Έχει και Champions League σήμερα, μην το χάσετε! Κι εμείς μην χάσουμε το στοίχημα, μπας και σωθούμε και βγάλουμε το μήνα!

 

Τελευταία Νέα