Η μέρα που ο «Μεγαλέξανδρος» ερωτεύθηκε τη «Γηραιά Κυρία» (vid)

Η μέρα που ο «Μεγαλέξανδρος» ερωτεύθηκε τη «Γηραιά Κυρία» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μέρα που ο «Μεγαλέξανδρος» ερωτεύθηκε τη «Γηραιά Κυρία» (vid)

bet365

Πριν από 25 χρόνια, ο... πιτσιρίκος, τότε, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, περνούσε για πρώτη φορά στο γήπεδο σε επίσημη αναμέτρηση της Γιουβέντους και από εκεί ξεκινούσε πλέον ένας... μεγάλος ποδοσφαιρικός έρωτας ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα του Τορίνο.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Τενερίφη - Κάντιθ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο 74ο λεπτό της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης με τη Φότζια, ο μεγάλος, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, για να πάρει τη θέση του ένα νέο παιδί, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ήταν 12η Σεπτεμβρίου του 1993 και ούτε ο «Μεγαλέξανδρος» μπορούσε να ονειρευτεί όσα έζησε στην πορεία με τους «μπιανκονέρι» και πόσο μεγάλη μορφή αποτελεί πλέον για τον σύλλογο, έχοντας γράψει ξεχωριστή και απόλυτα επιτυχημένη ιστορία με το κλαμπ.

Στα ποδοσφαιρικά κιτάπια αναγράφονται δίπλα στ' όνομά του: Έξι πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας, τέσσερα Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, στην οποία ακολούθησε την ομάδα δίχως δισταγμό μετά τον υποβιβασμό λόγω της εμπλοκής στο σκάνδαλο calciopolis, ένα Champions League και αμέτρητες στιγμές...

 

SERIE A Τελευταία Νέα