Η «6αρα» του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ!

Δημήτρης Ρούσσος
Η «6αρα» του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ!

bet365

Πέρασαν 7 χρόνια από την ημέρα που ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και κατήγαγε μια από τις μεγαλύτερες νίκες του σε ντέρμπι, επικρατώντας με 6-0!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι οπαδοί ζουν γι' αυτά τα παιχνίδια και τα θυμούνται για μια ζωή! Έτσι, στους οπαδούς του Ολυμπιακού έχει μείνει αξέχαστη η μεγάλη εμφάνιση και ο θρίαμβος επί της ΑΕΚ με 6-0, ακριβώς επτά χρόνια πριν σαν σήμερα, στις 20 Μαρτίου 2011!

Ήταν η πρώτη σεζόν του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διοικητική ηγεσία των Πειραιωτών και το πρώτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, στη νέα, «μετά-Κόκκαλη» εποχή. Μετά από διακοπή ενός χρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε, που καθοδηγούσε τον σύλλογο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, έφταναν ξανά στην κορυφή της Superleague και παράλληλα στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής, ο Τζιμπούρ (2') άνοιξε τον «χορό» των γκολ, στο 7' ο Μέλμπεργκ έκανε το 2-0 και ήδη από το 20' ο Φουστέρ έδινε διαστάσεις θριάμβου στον Ολυμπιακό. Ξανά ο Τζιμπούρ (61' ), ο Μιραλάς (68') και ο Χολέμπας (71') ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο, διαμορφώνοντας το 6-0 και πανηγυρίζοντας ένα αξέχαστο, τόσο για τους «ερυθρόλευκους», όσο και αντίστροφα για τους Ενωσίτες, ένα αξέχαστο βράδυ!

Θυμηθείτε τα γκολ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα