Συμβόλαιο στους Νικς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Συμβόλαιο στους Νικς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Γιάννης Ράμμας
Συμβόλαιο στους Νικς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o Θανάσης Αντετοκούνμπο θα υπογράψει στους Νικς εντός της εβδομάδος κι απομένει να φανεί κυρίως κατά πόσο θα 'ναι εγγυημένο.

Μετά από διαδοχικές χρονιές στη D-League, πρώτα στους Ντέλαγουερ 87ers (θυγατρική ομάδα των Φιλαντέλφια 76ers) κι εν συνεχεία στους Γουέστσεστερ Νικς (θυγατρική ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς), ήρθε η ώρα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο να υπογράψει συμβόλαιο στους θρυλικούς Νικς και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο όνειρο της συμμετοχής στο ΝΒΑ!

Ο 23χρονος SF συμμετείχε με την ομάδα της Νέας Υόρκης στο Summer League του Λας Βέγκας και κατάφερε να κερδίσει πόντους χάριν στην ενέργειά του (κυρίως στην άμυνα), τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, θα εξαργυρώσει με το πολυπόθητο συμβόλαιο εντός της εβδομάδος.

Με την πρόσφατη υπογραφή του Γουέσλι Σόντερς (εν μέρει εγγυημένο) οι Νικς αριθμούν 14 συμβόλαια κι ενώ το όριο σε κανονική περίοδο είναι 15 και σε περίοδο προετοιμασίας 20. Απομένει να φανεί πώς θα 'χει η κατάσταση (κατά πόσο εγγυημένο & διάρκεια) για τον μέχρι πρότινος D-Leaguer κι αδερφό τού Γιάννη των Μπακς, με τους οποίους διαπρέπει. Αλλά ακόμη και μη ή εν μέρει εγγυημένο, το Νο.51 του 2014 θα 'χει την ευκαιρία να πείσει περί αντιθέτου στο καμπ της ομάδος.

 

NBA Τελευταία Νέα