Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Ο Θανάσης Πέτσος πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς στην Αυστρία, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Δημήτρης Σιαλμάς.

Η γκολάρα του Θανάση Πέτσου στο ισόπαλο 2-2 ντέρμπι της Ραπίντ Βιέννης έκλεψε την παράσταση από τους Έλληνες του εξωτερικού, έστω και αν η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Κάτι που δυστυχώς ισχύει τόσο για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, όσο και για τον Δημήτρη Σιαλμά... Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικό σε όλο το 90λεπτο στην εντός έδρας νίκη επί της Τζένοα, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Καλό παιχνίδι από τον Έλληνα αμυντικό, παίζοντας στην αριστερή πλευρά αυτή την φορά κόντρα στην Τζένοα (2-0). Μάλιστα δικαιολογημένα φωνάζει για ένα πέναλτι που του έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο τρόπος με τον οποίο έπεσε, δεν έπεισε τον διαιτητή.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Δεν ξεκίνησε βασικός στη νίκη επί της Τζένοα με 2-0, αλλά «έγραψε» συμμετοχή, καθώς μπήκε στο 87ο λεπτό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα της ομάδας από την Ουντινέζε με 1-0.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν βασικός, έχοντας καλή απόδοση. Σε μία φάση έχασε τον Ντι Νατάλε, αλλά ήταν αρκετή για να σκοράρει και να χαρίσει στην Ουντινέζε τη νίκη με 1-0.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην εντός έδρας ήττα της Βερόνα με 1-0 από την Ουντινέζε. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ, αλλά το σουτ του στο πρώτο ημίχρονο σταμάτησε στο δοκάρι.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του με την φανέλα της Ουντινέζε, αυτή την φορά στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βερόνα.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη της Ουντινέζε με 1-0 από την Βερόνα, έχοντας σχετική καλή απόδοση. Έγινε όμως αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 0-0 της Κιέβο με την Ίντερ.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Ήταν εκτός αποστολής για το ισόπαλο 0-0 εντός έδρας παιχνίδι με την Παλέρμο.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Φροζινόνε.


Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας νίκη της Ρετζίνα με 3-1 επί της Καταντζάρο.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαμπντόρια, το οποίο η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ήταν βασικός στην ήττα με 3-0 που γνώρισε η Λεβάντε από την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα από τους Φρίμπονγκ, Βέλα και Γκρανέρο.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Για ακόμη ένα παιχνίδι της Λεβάντε, ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκτός αποστολής, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Λούκας Άλκαραθ.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Νόριτς.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Μπράιτον, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για την Μίντλεσμπρο, καθώς το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Ντόρτμουντ με την Χόφενχαϊμ.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Λόγω του τραυματισμούς του δεν αγωνίστηκε στην μεγάλη νίκη της Λεβερκούζεν με 2-0 επί της Μπάγερν Μονάχου.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Eίδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από το Αμβούργο.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ ΙΙ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του με 3-1 από την Σβέινφουρτ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ ΙΙ): Έβγαλε όλο το 90λεπτο στην εκτός έδρας νίκη του «τριφυλλιού» με 3-1 επί της Σάλντινγκ Χένινγκ.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 2-0 επί της Στουτγάρδης, αλλά έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ, το οποίο η Βέρντερ κέρδισε 2-1.

Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Eίδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπόχολτ με 1-1.

Γιώργος Μαντατζίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Ντούισμπουργκ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπόχλοτ, έγινε όμως αλλαγή στο 65ο λεπτό.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Στο παιχνίδι που έγινε μεσοβδόμαδα με την Μπούχολτζ, ξεκίνησε βασικός και έβγαλε την ασίστ για το πρώτο από τα τρία γκολ της ομάδας του (3-0).

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας νίκη επί της Μπούχολτζ, αλλά μπήκε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου II): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 5-1 επί της Μπάγρεουθ.

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Μπήκε αλλαγή στο 79ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης με 3-1 επί της Μπάουναταλ.

Παναγιώτης Αρναούτογλου (Καρλσρούη U-19): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Μάιντζ, αλλά μπήκε αλλαγή στο 87'.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Bασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Γκέτερσλοχ με 3-0.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Ξεκίνησε βασικός, άνοιξε το σκορ κόντρα στην Τρουά, όμως η Νιμ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1. Ο Έλληνας ομογενής μάλιστα έγινε αλλαγή στο 56ο λεπτό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν βασικός στο επιβλητικό εκτός έδρας 5-0 επί της Ζιλ Βιθέντε, αλλά έγινε αλλαγή στο 75ο λεπτό και ενώ είχαν μπει όλα τα γκολ.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Ήταν εκτός αποστολής του παιχνιδιού με την Πόρτο, στο οποίο η Σετούμπαλ γνώρισε την ήττα με 2-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Χέρενφεϊν, εκτός έδρας.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Χρόνιγκερ.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Bασικός σε όλο το παιχνίδι με την Χέρενφεϊν εκτός έδρας, το οποίο η Άλκμααρ κέρδισε με 3-1.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Ήταν εκτός αποστολής για την ήττα από την Βέστερλο με 4-3.


Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Βασικός στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Άντερλεχτ.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπριζ για την εκτός έδρας ήττα από την Σταντάρ Λιέγης με 1-0.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Τσεαλούλ Πιατρ Νεμτ): Δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Άστρα, μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ισοφάρισε σε 1-1, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά τη νίκη με 3-1.

Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Τσεαλούλ.


Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γκαζ Μετάν που έληξε 1-1.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Στο ντέρμπι κόντρα στην Στουρμ Γκρατς, πέτυχε ένα απίστευτο γκολ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως η Ραπίντ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και περιορίστηκε στην ισοπαλία με 2-2 (το γκολ στο 2:05 του video)

ΣΚΟΠΙΑ
Γιώργος Τσιλιρδής (Πέλιστερ): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Χορίζοντ.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρα): Βασικός στη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας με 2-0 επί της Χάποελ Ρανανά, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Εξαίρεση αποτελεί η στιγμή με το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε.



ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Νόρτσελαντ, στο οποίο η Βέστσελαντ κέρδισε 2-1.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Ζόρια Λούχανς.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Δώνης δεν τον είχε στην διάθεσή του λόγω τραυματισμού, όμως η Αλ Χιλάλ επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Αλ Φαϊσαλί.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Αλ Ρεντ.

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην ήττα με 3-0 από την Χενγκζου, όμως μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 1-1 με την Λάχτι.

 

Τελευταία Νέα