Αντετοκούνμπο: «Να έλθει και το πρωτάθλημα»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Να έλθει και το πρωτάθλημα»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αντετοκούνμπο: «Να έλθει και το πρωτάθλημα»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι νιώθει... γέρος κι εξήγησε ότι τα επόμενα χρόνια περιμένει περισσότερες νίκες και συμμετοχές στα playoffs αλλά και το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

O Αντετοκούνμπο γιορτάζει τα 23α γενέθλιά του, η κορυφαία λίγκα του πλανήτη ευχήθηκε στον Greek Freak με ένα ασύλληπτο video ενώ οι Μπακς δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για το παιδί από τα Σεπόλια που... ταρακούνησε το ΝΒΑ!

Ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε πριν από τον αποψινό (7/12, 3π.μ.) αγώνα με τους Πίστονς και αναφέρθηκε στους στόχους του που φτάνουν ως το πρωτάθλημα!

«Νιώθω... γέρος! Απλώς είμαι ευλογημένος πω ζω άλλον έναν χρόνο. Νιώθω καλά που γιορτάζω μαζί με τους συμπαίκτες και την οικογένειά μου. Μακάρι να κερδίσουμε απόψε. Είναι η σκληρή δουλειά που ξεπληρώνεται. Δεν νιώθω έκπληκτος... Για την ακρίβεια, νιώθω λίγο έκπληκτος. Όταν ήλθα στο ΝΒΑ, δεν μπορούσα να περιμένω ότι θα ηγηθώ μιας ομάδας στα playoffs και θα γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας. Όλα έχουν να κάνουν με τη σκληρή δουλειά που κάνω τα τελευταία πέντε χρόνια και θα συνεχίσω να κάνω. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να έλθουν περισσότερες νίκες, περισσότερες παρουσίες στα playoffs και το πρωτάθλημα! Το να βλέπω το όνομά μου δίπλα στον Καρίμ και τον Όσκαρ Ρόμπερτσον είναι πραγματικά τεράστια υπόθεση. Όπως είπα, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά... Ελπίζω να ξεπεράσω κάποια ονόματα και να παραμείνω ψηλά»

 

NBA Τελευταία Νέα