Οι Έλληνες προπονητές κατέκτησαν την Ασία!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Οι Έλληνες προπονητές κατέκτησαν την Ασία!

bet365

Η Αλ Ριάντ κατέκτησε την πρώτη θέση στο FIBA Asia Champions Cup, η Αστάνα κατετάτη τρίτη και οι Έλληνες προπονητές των δυο ομάδων πόζαραν με τα μετάλλιά τους.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Η λιβανέζικη Αλ Ριάντ έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο FIBA Asia Champions Cup κι εν τέλει κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφού επικράτησε της μέχρι πρότινος κατόχου του τίτλου Κάσγκαρ με 88-59. Στον μικρό τελικό του τουρνουά η Αστάνα επιβλήθηκε της Πετροχίμι με 81-78 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η τελική φάση της διοργάνωσης είχε έντονο ελληνικό χρώμα αφού πέντε Έλληνες βρίσκονται στο σταφ της Αλ Ριάντ και της Αστάνα! Σε ό,τι αφορά τη νέα πρωταθλήτρια Ασίας, εκεί εργάζονται ο Βαγγέλης Ζιάγκος και ο Μπάμπης Καϊτατζίδης ενώ στην Αστάνα βρίσκεται ο Κώστας Φλεβαράκης, ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Παπάζογλου και ο γυμναστής Κώστας Μασούρας.

Πέντε Έλληνες, λοιπόν, στην τελική φάση του FIBA Asia Champions Cup, επίδοση που δεν μπορεί παρά να είναι τιμητική για το δικό μας μπασκετικό έθνος, επιβεβαιώνοντας εκ νέου ότι η ελληνική προπονητική σχολή έχει τεράστια απήχηση στο εξωτερικό!

 

Τελευταία Νέα