Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η «μάχη» της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, εντείνεται, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Όλα φαίνεται πως θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Το θέμα της πρωτιάς δεν είναι και η μοναδική εκκρεμότητα. Μεγάλη κόντρα γίνεται και για την 4άδα και τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, με Τότεναμ (67β.), Τσέλσι (66β.), Μάντσεστερ Γιουν. (63β.) και Τσέλσι (63β.) να είναι οι ομάδες που διεκδικούν δύο εισιτήρια.

Η Αρσεναλ, η οποία έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις σήμερα με τη Γουότφορντ, έχει δύο ματς λιγότερα από την Τσέλσι και τη δυνατότητα να την πιάσει στη βαθμολογία σήμερα. Το έργο της σίγουρα δεν είναι εύκολο, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τις αποδόσεις. Από τη στιγμή που υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο από πλευράς Αρσεναλ και δεδομένα υπερτερεί βάσει ρόστερ, επιλέγουμε το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στη Vistabet.

Πλην της Πρέμιερ Λιγκ, δράση στο σημερινό κουπόνι υπάρχει και σε Καμπιονάτο και Πριμέρα Ντιβιζιόν. Για τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης υπάρχουν και προσφορές* στοιχήματος.

Για την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα ετοιμάζεται η Κολωνία, η οποία για τη Β Γερμανίας υποδέχεται το δεύτερο της βαθμολογίας, Αμβούργο. Στη φιλοξενούμενη υπάρχουν δύο απουσίες σημαντικών παικτών και ειδικότερα των Χόλτμπι (μέσος, 4 γκολ και 5 ασίστ σε 26 συμμετοχές) και Λασόνγκα (φορ, πρώτος σκόρερ του με 13 γκολ σε 22 συμμετοχές). Η Κολωνία, που είναι μακράν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, μπορεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα (9-2-3 φέτος) και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο παράγοντας έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και στη συνάντηση Αταλάντα – Εμπολι για το Καμπιονάτο. Η Εμπολι είναι η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες και 11 ήττες), τη στιγμή που η Αταλάντα εντείνει την προσπάθειά της να τερματίσει στην 4άδα. Με δεδομένο πως η γηπεδούχος έχει την τάση να μπαίνει πολύ δυνατά στους αγώνες της, ρισκάρουμε με τον άσο στο πρώτο ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα