Ο Πανσερραϊκός που... κεντάει στα social media! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Πανσερραϊκός που... κεντάει στα social media! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr υποβάλλει τα σέβη του στη σελίδα του Πανσερραϊκού στα social media και παραθέτει τα καλύτερα «ποσταρίσματα» που έχουν προκαλέσει απίστευτο γέλιο!

Όλα ξεκίνησαν από τη φωτογραφία με τις δύο αιθέριες υπάρξεις που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν στον λογαριασμού του Πανσερραϊκού, θα κυκλοφορούσαν στην πόλη των Σερρών για τις ανάγκες της προώθησης των νέων καρτών διαρκείας της ομάδας.

Μάλιστα, όταν ένας χρήστης του Facebook «κατήγγειλε» ρατσισμό στις ξανθές, ο διαχειριστής της σελίδας έδωσε επική απάντηση λέγοντάς του πως «ξανθιά είναι η χαίτη απ' το λιοντάρι».

Έκτοτε ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι σχολίων και μηνυμάτων που έκαναν... διαφορετική την καθημερινότητα των χρηστών των social media, με τις αναρτήσεις στον λογαριασμό του Πανσερραϊκού να γίνονται viral και να κερδίζουν μια θέση στις αθλητικές ιστοσελίδες!

Φυσικά, ο σχολιασμός των γεγονότων δεν αφορούσε μονάχα τα θέματα της ομάδας, αλλά ό,τι συνέβαινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα τη μέρα που ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε τον Ντεγκρά, λίγο μετά από το ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή...

Και επειδή οι Κυριακές είναι αλλιώς, για τους οπαδούς του Πανσερραϊκού, αν δεν παίζει η ομάδα, είναι... φαγητό χωρίς αλάτι!

Και ξέρετε κάτι; Ποιος Μπραντ και ποια Αντζελίνα όταν.... ανοίγει το πέταλο!

Σε θέματα όπως ήταν ο θάνατος των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη, η ανάρτηση στη σελίδα του Πανσερραϊκού είναι αυτή ακριβώς που θα έπρεπε ν' ακολουθούν όλοι. Γιατί όπως τονίζεται «εκεί πάνω δεν υπάρχουν ούτε κάγκελα ούτε διαφορετικές θύρες και έδρες».

Κι επειδή το πρωτάθλημα της Football League δεν είναι όποιο κι όποιο, ιδού η εξήγηση για την καθυστέρηση της έναρξης της σεζόν... Εμ τι; Μόνο το NBA θα αργεί;

Και λογοτεχνία έχει το μενού... Κατάφωρη αδικία λέμε για τη Σερραία!

Και μια... τζούρα από μπάσκετ με αναφορά στον Νικ Καλάθη! Με όλη την καλή διάθεση, ασφαλώς και πάντα με χιούμορ...

Το ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, θύμισε τον... άγραφο κανόνα των πέναλτι στα τρία άουτ του αντιπάλου! Έπρεπε να το ζητήσει ο «δικέφαλος» με τις διακοπές του παιχνιδιού...

Και ναι! Ήρθε η μέρα της έναρξης της Football League! Ήταν μάχη στήθος με στήθος κόντρα στο Μετρό Θεσσαλονίκης (τελειώνει ντε) και την «ανάπτυξη» (τι εννοείτε δεν τη βλέπετε;;;)

Άντε γιατί πολλά μας τα 'καναν με τα Τσου Λου και τις ΠρεμιεροΜπουντεσλίγκες! Άντε!

Κι όταν έφτασε η στιγμή της ανατροπής της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Μπαρτσελόνα στο «Etihad» για το Τσάμπιονς Λιγκ, το status ήταν απλά.... Ε-Π-Ι-Κ-Ο!

Και μέσα σε όλα, με το διαζύγιο Σκορδά - Λιάγκα, πάλι καλά που υπάρχει και το ποδόσφαιρο...

Με τούτα και με 'κείνα στο έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιος μας λέει ότι δεν θα εμπνευστεί ένας Αμερικανός σκηνοθέτης να το κάνει σειρά σε δορυφορικό κανάλι;

Και κατάφεραν να μη δει και ο Μπάρακ Ομπάμα τον Πανσερραϊκό! Μια φορά ήρθε ο άνθρωπος, πάνω σε αναβολή έπεσε!

Bonus: Κι επειδή εμείς εδώ στο gazzetta.gr τολμήσαμε να τον προκαλέσουμε, ο διαχειριστής της σελίδας των «λιονταριών» δεν κρύφτηκε όταν ήρθε να ... περιποιηθεί τη Μπάγερν!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα