Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό

Κώστας Ευθυμιάδης
Στις λεπτομέρειες έχασε το μετάλλιο ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Τόκιο.

Για μισό μέτρα ο Μανώλης Στεφανουδάκης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αθλητής του ακοντισμού έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά το 30,45μ. που έριξε, τον κατέταξε στην τέταρτη θέση του τελικού που δεν παύει να είναι σπουδαία διάκριση.
Το ίδιο και η έκτη θέση που κατέκτησε η Στέλλα Σμαραγδή στο μήκος όπου είχε καλύτερο άλμα στα 5,19μ.

Τελικό η Σταματοπούλου

Στην κολύμβηση, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου προκρίθηκε στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο S4! Η Ελληνίδα κολυμβήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρώτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά με χρόνο 48.36. Ο χρόνος της ήταν ο δεύτερος καλύτερος των προκριματικών.

Ο Ιωάννης Κωστάκης κατέλαβε την έκτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων ελεύθερο S3 και έμεινε εκτός τελικού. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 4:31.22, επίδοση που ήταν η 12η καλύτερη στα προκριματικά.

O Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά στα 100 μέτρα πεταλούδα S8 και έμεινε επίσης εκτός τελικού. Ο Έλληνας κολυμβητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 1:05.69, χρόνος που ήταν ο 9ος καλύτερος στο σύνολο.

Τέλος, στην σκοποβολή ο Σωτήρης Γαλόγαυρος ήταν 15ος στον προκριματικό των 50μ. με τυφέκιο, με σκορ 1.131 και έμεινε εκτός τελικού.