Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Η WorldAthletics έκοψε τη σημαία του Κοσόβου

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Η WorldAthletics έκοψε τη σημαία του Κοσόβου

bet365

Απαράδεκτη κίνηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου να… κρύψει την σημαία του Κοσόβου επειδή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γίνεται στην Σερβία.

Λίγοι παρατήρησαν μία απαράδεκτη κίνηση της Παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, στην διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Στην διοργάνωση που φιλοξενείται στην Σερβία, συμμετείχε μία αθλήτρια από το Κόσοβο, η Γκρέσα Μπακράκι στα 1.500 μέτρα. Είναι γνωστό πως Σερβία και Κόσοβο έχουν κάκιστες σχέσεις και μάλιστα οι πολίτες του Κοσόβου δεν μπορούν να εισέλθουν στη χώρα.

Πρόσφατα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που έγινε στο Βελιγράδι, οι αρχές δεν επέτρεψαν καν την είσοδο των αθλητών του Κοσόβου στη χώρα. Τώρα επέτρεψαν στην Μπεκράκι να ταξιδέψει στην Σερβία και να αγωνιστεί, αλλά υπό τον όρο να καλυφθεί με μαύρη ταινία η σημαία της χώρας στην φανέλα της.

Το δέχτηκε η αθλήτρια, ενώ και στην γιγαντοοθόνη η σημαία της χώρας της δεν φαινόταν. Όμως, αυτό που προκαλεί αρνητική εντύπωση είναι πως και η WorldAthletics ακολούθησε την ίδια τακτική, κρύβοντας την σημαία της χώρας από την ιστοσελίδα της, μόνο και μόνο για να κάνει το χατίρι στους Σέρβους.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα