Τεντόγλου: «Φώναξα στον Πομάσκι "αντρικά ρε", με έβριζα πριν το τελευταίο άλμα» (vids)

Gazzetta team
Τεντόγλου: «Φώναξα στον Πομάσκι "αντρικά ρε", με έβριζα πριν το τελευταίο άλμα» (vids)

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε νέες δηλώσεις αποκαλύπτοντας τι έλεγε στον εαυτό του πριν το άλμα που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο και τι φώναζε στον προπονητή του μετά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν συγκλονιστικός στον τελικό του μήκους και με άλμα στα 8,41μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για το τελευταίο του άλμα που του έδωσε το χρυσό.

«Νομίζω φώναξα "αντρικά" στον Πομάσκι. Νομίζω πήγα και είπα στον προπονητή μου "αντρικά ρε!". Ήμουν αγχωμένος. Ήρθα σαν το φαβορί για μετάλλιο και είχα αρκετή πίεση», ανέφερε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης για τις πρώτες στιγμές μετά τη φοβερή προσπάθειά του.

Ο Τεντόγλου αποκάλυψε μάλιστα πως πριν κάνει το συγκεκριμένο άλμα στα 8,41μ. έβριζε τον εαυτό του. «Πριν πηδήξω με έβριζα. Έλεγα "ρε συ τι κάνεις; Είναι το μετάλλιο στο 8,18 και δεν μπορείς να πηδήξεις; Αίσχος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε πως στην τρίτη του προσπάθεια έχασε λίγο την αυτοπεποίθησή του: «Στην τρίτη προσπάθεια γλίστρησα και έπεσα και αυτό με έκανε να χάσω την αισιοδοξία μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έκανα λάθος. Στο τέλος όμως κατάφερα να αντιδράσω. Μπήκα στον διάδρομο για να ρισκάρω κι ας ήταν και άκυρο. Το ένιωσα ωραία στον αέρα. Προσγειώθηκα, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν 8,41».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τεντόγλου στα βίντεο που ακολουθούν:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα