Στο Ολυμπιακό Χωριό η ομάδα στίβου, ξεκινά προπονήσεις

Κώστας Ευθυμιάδης
Στο Ολυμπιακό Χωριό η ομάδα στίβου, ξεκινά προπονήσεις

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στο Μισάτο για την εθνική ομάδα στίβου που εγκαταστάθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό.

Στις 30 Ιουλίου ξεκινά το πρόγραμμα του στίβου, του «βασιλιά» των Ολυμπιακών Αγώνων και η ελληνική ομάδα από σήμερα βρίσκεται σύσσωμη στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο του Μισάτο κύλησε χωρίς προβλήματα, με μοναδική εξαίρεση την καραντίνα στην οποία βρίσκεται ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος ήρθε σε επαφή με κρούσμα άλλης αποστολής.

Ο Παπαμιχαήλ θα παραμείνει σε καραντίνα ως τις 31 Ιουλίου, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο βάδην που δεν θα γίνει στο Τόκιο, αλλά στο Σαπόρο.
Η υπόλοιπη αποστολή μπήκε στο Ολυμπιακό Χωριό και μοιράστηκαν τα δωμάτιά τους, ενώ η προπόνηση θα ξεκινήσει σήμερα, με δύο προπονητικά κέντρα σε κοντινή απόσταση, να είναι στην διάθεσή τους.

«Οι πρώτες εντυπώσεις από το χωριό είναι πολύ καλές. Ακόμη δεν προλάβαμε να δούμε όλους τους χώρους, ωστόσο τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα και άνετα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, όπου μετείχα. Έχουμε το εστιατόριο δίπλα μας και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεωφορείο. Από αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα και των υπολοίπων εγκαταστάσεων» ανέφερε για το Ολυμπιακό Χωριό η Κατερίνα Στεφανίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα