Η πρόβα Κορακάκη και Πετρούνια για τη σημαία! (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Η πρόβα Κορακάκη και Πετρούνια για τη σημαία! (pics)

bet365

Τελευταία στιγμή έκαναν πρόβα για τη μεταφορά της σημαίας, όπως πληροφορήθηκε το Gazzetta, oι δύο Ολυμπιονίκες Αννα Κορακάκη και Λευτέρης Πετρούνιας.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές γνώριζαν εδώ και αρκετές ημέρες ότι θα είναι οι Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Εναρξης.

Και οι δύο μίλησαν για την μεγάλη τιμή που τους έγινε και δεν έκρυψαν σε καμία στιγμή τη χαρά τους. Ωστόσο οι συνεχείς προπονήσεις και το βαρύ πρόγραμμα δεν τους επέτρεψε καθόλου να προβάλουν αυτή την κορυφαία στιγμή για την αθλητική τους καριέρα.

Την παραμονή της έναρξης μόνο αντάλλαξαν 2-3 κουβέντες για το πως θα το κάνουν. Και τελικά η πρόβα έγινε λίγο πριν μπουν στο λεωφορείο για το Ολυμπιακό Στάδιο και τη μεγάλη στιγμή. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δανείστηκαν το κοντάρι με την επιγραφή Greece που κρατούσε η εθελόντρια που θα τους μετέφερε στο πούλμαν για την Τελετή Εναρξης.

Την κράτησαν αρκετά, άλλαξαν χέρια, δοκίμασαν όλους τους τρόπους και τελικά κατέληξαν...

Πάντως όπως φάνηκε κι από την πραγματική στιγμή, η μικρή αυτή πρόβα ήταν αρκετή, καθώς οι δύο Ολυμπιονίκες μας ήταν εξαιρετικοί ως Σημαιοφόροι!

Σημαιοφόροι

Σημαιοφόροι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα