Τεντόγλου: Οι αντίπαλοί του στο Diamond League του Όσλο

tentoglou_diamond_league

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει τους διεθνείς αγώνες του με το μίτινγκ του Diamond League στο Όσλο, στις 15/6.

Έχοντας αρχίσει τη σεζόν... με το δεξί, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα συνεχίσει τους αγώνες του στο εξωτερικό.

Μετά τη νίκη του στο πρώτο του Diamond League για φέτος, στο Παρίσι, θα ταξιδέψει για τη Νορβηγία και το Όσλο οπότε θα αγωνιστεί στις 15/6 στο μίτινγκ Bislett Games.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που έχει ατομικό ρεκόρ 8.60μ. και φετινό ρεκόρ 8.26μ., θα έχει καλό ανταγωνισμό στο νορβηγικό μίτινγκ αφού ορισμένοι εκ των κορυφαίων θα παραβρεθούν στον αγώνα.

Ο αργυρός στο περσινό Παγκόσμιο κλειστού, από τη Σουηδία, Τομπίας Μόντλερ, που φέτος δεν έχει κάνει ακόμη άλμα άνω των 8μ. θα αγωνιστεί στο Όσλο ενώ και ο χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022, Σιμόν Εχάμερ (φετινό ρεκόρ 8.12μ.), θα παραβρεθεί επίσης. Πολυαναμενόμενη είναι η εμφάνιση του Τζαμαϊκανού, Παγκόσμιοπυ πρωταθλητή 2019, Τάτζαϊ Γκέιλ ο οποίος φέτος έχει 8.12μ. από τον περασμένο μήνα και ατομικό ρεκόρ 8.69μ. ενώ με φετινό ρεκόρ 8.36μ. από τον Απρίλιο, έρχεται και ο Αμερικανός Μάρκις Ντέντι, που ήταν χάλκινος στο περσινό Παγκόσμιο κλειστού. Στη λίστα είναι και οι Νορβηγοί Φλάτνες, Σκότειμ και Μπράτσετ-Κίπλεσαντ.

Η μονομαχία μεταξύ του Τεντόγλου και των Γκέιλ και Ντέντι κρίνεται αρκετά σημαντική αφού βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού (Βουδαπέστη, 19-27/8), όπου και είναι πιθανό να δούμε τους δύο προαναφερθέντες να παίζουν σημαντικό ρόλο μαζί με τον Έλληνα.

Sold out λόγω των κορυφαίων ονομάτων

Ο Τεντόγλου είναι μόνο ένα από τα κορυφαία ονόματα που θα συμμετάσχουν στο Diamond League του Όσλο.

Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο τριπλούν, Γιούλιμαρ Ρόχας, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια, Κάρστεν Βάρχολμ, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο επί κοντώ, Μόντο Ντουπλάντις, η κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια, Φέμκε Μπολ, ο κάτοχος πέντε ευρωπαϊκών ρεκόρ στις αποστάσεις, Γιάκομπ Ίνγκεμπριγκτσεν και αρκετοί ακόμη Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές θα αγωνιστούν στο κατάμεστο Bislett Stadion.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα πως όλα τα εισιτήρια έχουν πωληθεί και αναμένεται να είναι το στάδιο γεμάτο.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2 (21:00-23:00).

@Photo credits: @Diamond_League Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα