Στίβος: Θετική σε μαριχουάνα η Ντέιβις, αποκλεισμός για ένα μήνα

H Τάρα Ντέιβις

bet365

Η πρωταθλήτρια του μήκους, Τάρα Ντέιβις βρέθηκε να έχει κάνει χρήση μαριχουάνας πριν το Εθνικό πρωτάθλημα κλειστού και τιμωρήθηκε με ένα μήνα αποκλεισμό και αφαίρεση τίτλου.

Η κορυφαία άλτρια του μήκους στις ΗΠΑ, είναι μία ακόμη αθλήτρια που δέχεται τιμωρία στον στίβο για απαγορευμένες ουσίες.

Ο λόγος για την Τάρα Ντέιβις, η οποία βρέθηκε να έχει κάνει χρήση μαριχουάνας πριν το εθνικό πρωτάθλημα κλειστού και χθες ανακοινώθηκε η ποινή της. Μια ποινή «χάδι» καθώς τιμωρήθηκε με έναν μήνα αποκλεισμό, αλλά και αφαίρεση του τίτλου στο εθνικό πρωτάθλημα.

Η 23χρονη άλτρια που ήταν 6η στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρέθηκε θετική σε ουσία που τιμωρείται με 3 μήνες αποκλεισμό, ωστόσο η USADA έχει το δικαίωμα να την μειώσει σε ένα μήνα, αν ο αθλητής ή η αθλήτρια, αποδεχτεί να ακολουθήσει «πρόγραμμα θεραπείας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα