Στίβος: Ο Ταμγκό επιστρέφει, ο ΒανΝίεκερκ… γύρισε

Κώστας Ευθυμιάδης
O Γουέιντ Βαν Νίεκερκ

bet365

Την ώρα που ο Τέντι Ταμγκό ανακοίνωσε την μεγάλη του επιστροφή στο τριπλούν, ο ρέκορντμαν των 400 μέτρων, Γουέιντ ΒανΝίεκερκ σημείωνε την καλύτερή του επίδοση την τελευταία εξαετία με 44.17!

Μετά από μία σχεδόν τετραετία, γεμάτη τραυματισμούς, ο Γουέιντ ΒανΝίεκερκ φαίνεται πως είναι έτοιμος να αφήσει ξανά την σφραγίδα του στον στίβο και τα 400 μέτρα.

Ο νοτιοαφρικανός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400 μέτρα, έκανε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο με 44.17, επίδοση που είναι και η καλύτερή του τα τελευταία έξι χρόνια!

Αυτή δεν ήταν η μόνη «επιστροφή» που είχε σήμερα ο στίβος ωστόσο. Ενας άλλος ρέκορντμαν, ο Τέντι Ταμγκό, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην ενεργό δράση με στόχο να είναι στον τελικό του τριπλούν των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024 στο Παρίσι.

Ο Ταμγκό, κάτοχος του Ευρωπαϊκού ρεκόρ στον κλειστό με 17,92μ. (ήταν για ένα διάστημα και παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού), μετά από πολλά μπλεξίματα (επίθεση σε αθλήτρια, τιμωρία για non show μεταξύ άλλων) αποφάσισε να δοκιμάσει για μία τελευταία φορά να επιστρέψει, ώστε να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες μπροστά στους συμπατριώτες του.


 

Τελευταία Νέα