Ζηρίνειο: Πήγαν να ξηλώσουν το ταρτάν ξημερώματα, έγιναν προσαγωγές

Ζηρίνειο: Πήγαν να ξηλώσουν το ταρτάν ξημερώματα, έγιναν προσαγωγές

bet365

Κλεφτοπόλεμος με το Ζηρίνειο καθώς την Δευτέρα πήγαν από τα ξημερώματα να ξηλώσουν τον αγωνιστικό χώροι οι εργολάβοι και πολίτες διαμαρτυρήθηκαν.

Μέχρι το αστυνομικό τμήμα κατέληξαν πολίτες, αλλά και άτομα που σχετίζονται με το ξήλωμα του ελαστικού τάπητα στο Ζηρίνειο!

Προχθές το συνεργείο προκειμένου να αποφύγει τους πολίτες που διαμαρτύρονται, πήγε στις 5 παρά τα ξημερώματα για να κάνει έργα! Αυτό ξεσήκωσε τους περίοικους που διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα κάλεσαν και την αστυνομία.

Σήμερα (6/7) το πρωί το συνεργείο πήγε να συνεχίσει το σκάψιμο στις 7 το πρωί, όμως και πάλι υπήρχαν πολίτες εκεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και μάλιστα δεν τους άφησαν να προχωρήσουν τις εργασίες. Αποτέλεσμα ήταν να φτάσει η αστυνομία και να οδηγηθούν στο τμήμα άτομα και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Το ερώτημα όμως είναι για ποιον λόγο ο Δήμος Κηφισιάς (και εάν) έδωσε εντολή να πάνε και να κάνουν έργα μέσα στα ξημερώματα στο γήπεδο, ενώ δίπλα υπάρχουν κατοικίες, κάτι που είναι παράνομο. Ξεσήκωσαν και τους κατοίκους πλέον της περιοχής (μετά τα σωματεία που στεγάζονται εκεί) και δεν είναι λίγοι αυτοί που καθημερινά πάνε στο στάδιο και προσπαθούν να εμποδίσουν να συνεχιστεί το ξήλωμα του ιστορικού σταδίου.

 

Τελευταία Νέα