Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ικανοποίηση της εθνικής ομάδας για τις εγκαταστάσεις στο Σιάτλ

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ικανοποίηση της εθνικής ομάδας για τις εγκαταστάσεις στο Σιάτλ

bet365

Η εθνική ομάδα στίβου εδώ και λίγα 24ωρα προετοιμάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Husky Track στο Σιάτλ.

Το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη και πλέον η σκέψη όλων κινείται σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στο Σιάτλ ταξίδεψαν τα 13 από τα 17 μέλη της ομάδας μας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να προσαρμοστούν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά να πραγματοποιήσουν ανεπηρέαστα την προπόνησή τους.

«Οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές για να προετοιμαστείς για έναν αγώνα σαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία όπως και ενόψει των Ολυμπιακών έτσι και για το Παγκόσμιο κινήθηκε έγκαιρα και εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό για τα μέλη της ομάδας μας», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χρήστος Μελέτογλου και συμπλήρωσε.

«Υπάρχει αισιοδοξία τόσο για την πορεία της προετοιμασίας, όσο και για την παρουσία της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί την ομάδα πλαισιώνουν πολλά νέα παιδιά τα οποία, όχι μόνο θα πάρουν τη συμμετοχή, αλλά είναι ικανά να διεκδικήσουν καλές παρουσίες Παράλληλα η ομάδα διαθέτει έμπειρα μέλη, με διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις, ικανά να επαναλάβουν τις επιτυχίες τους».

σιατλ

Η εθνική ομάδα θα μείνει στο Σιάτλ μέχρι τις 12 Ιουλίου, όπου θα μεταβεί στο Όρεγκον, εκεί όπου στις 15 του μηνός θα ξεκινήσει το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στο Σιάτλ έχουν ταξιδέψει οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ Στις 12 του μηνός, απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβούν οι Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλης, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Τατιάνα Γκούσιν.

 

Τελευταία Νέα