Στίβος: Αποκλεισμοί «βόμβες» στα trials των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο

Newsroom
Στίβος: Αποκλεισμοί «βόμβες» στα trials των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο

bet365

Εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος έμειναν Ρίτσαρντσον, Ντέιβις και Χέις στην πρώτη ημέρα των trials στις ΗΠΑ.

Οι «βόμβες» άρχισαν να σκάνε από νωρίς στο Εθνικό πρωτάθλημα στίβου των ΗΠΑ που αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για το Παγκόσμιο που που θα γίνει στο Γιουτζίν.

Μεγαλύτερη έκπληξη ο αποκλεισμός της ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον από τα προκριματικά των 100 μέτρων όπου τερμάτισε πέμπτη στην σειρά της και αποκλείστηκε. Ταχύτερη ήταν η Χομπς και 10.88, ενώ στους άνδρες ο Κέρλι με 9.88.

Στο μήκος ήρθε η δεύτερη έκπληξη καθώς η Τάρα Ντέιβις έκανε άκυρα άλματα και δεν θα είναι παρούσα στο Γιουτζίν, τουλάχιστον σε αυτό το αγώνισμα. Ούτε όμως και η νικήτρια, η Κουανίσα Μπαρξ, η οποία κέρδισε με 7,06μ., το οποίο όμως έγινε με ευνοϊκό άνεμο. Κι επειδή δεν είχε όριο πρόκρισης (αντίθετα το έχουν αρκετές άλλες αθλήτριες) η επίδοσή της δεν θα μετρήσει και δεν θα είναι στην εθνική ομάδα.

Εκτός παγκοσμίου και η φιναλίστ στο Τόκιο στα 400μ., Κουανίρα Χέις, που στα προκριματικά δεν κατάφερε με το 54.13 να πάρει εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ταχύτερο χρόνο έκανε ο Νόρμαν στους άνδρες με το εξαιρετικό 44.72, ενώ η ΜακΛάφλιν στα 400 εμπόδια πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση με χρόνο 54.11.

Σφαίρα η Πράις στη Τζαμάικα

Τράιαλς έχουμε και στη Τζαμάικα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με τα 100 μέτρα να κλέβουν την παράσταση.

Η Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις έτρεξε σε 10.70 στην σειρά της, ξεκινώντας εκπληκτικά, ενώ η Τόμπσον - Ερα πήγε… σβηστή σε 11.06. Στους άνδρες, ταχύτεροι στα προκριματικά ήταν οι Μπλέικ (9.93) και Σαβίλ (9.98).

 

Τελευταία Νέα