Εχάμερ: Ο δεκαθλητής με μήκος στα 8.45μ.

Newsroom
Εχάμερ: Ο δεκαθλητής με μήκος στα 8.45μ.

bet365

Ο Σίμον Εχάμερ είναι δεκαθλητής με εξαιρετικές επιδόσεις στο μήκος, πριν από τρεις εβδομάδες σημείωσε 8.30μ. και τώρα την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο με 8.45μ.

Ο Σίμον Εχάμερ αν και δεκαθλητής, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο μήκος. Ο 22χρονος Ελβετός κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας του μίτινγκ σύνθετων αγωνισμάτων στο Γκέτζις της Αυστρίας, στο πρώτο του άλμα προσγειώθηκε στα 8.45μ.
Τι σημαίνει αυτό;

Ο Εχάμερ πέτυχε ξανά την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο μήκος σε αγώνα δεκάθλου. Πριν από τρεις εβδομάδες είχε σημειώσει 8.30μ. στο Ράτινγκεν.

Βελτίωσε το ρεκόρ Ελβετίας, ενώ πέτυχε και την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, μπροστά από τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Ινδό, Μουραλί Σρισάνκαρ που βρίσκονται στα 8.36μ. Για την ιστορία τα 8.46μ. στο μήκος δίνουν 1.178 βαθμούς στο δέκαθλο.

Με αυτή την επίδοση θα κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Εχάμερ να σχεδιάζει να αγωνιστεί μόνο στο μήκος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και μετά να επικεντρωθεί στο δέκαθλο, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Αύγουστο στο Μόναχο.

 

Τελευταία Νέα