Με Εθνική στήριξη το 6ο NFL Athens για την Ένωση Μαζί για το Παιδί

Newsroom
Με Εθνική στήριξη το 6ο NFL Athens για την Ένωση Μαζί για το Παιδί

bet365

Για έκτη φορά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25-29 Μαϊου το No Finish Line Athens, με το ραντεβού να είναι στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Και φέτος, η Εθνική Ασφαλιστική, ανανέωσε την στήριξή της και θα είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης No Finish Line Athens, στην όμορφη προσπάθεια που γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την ενίσχυση της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Το No Finish Line είναι ένας διεθνής αγώνας για τα παιδιά, ένας αγώνας συμμετοχής και προσφοράς που δίνει ραντεβού στο ΟΑΚΑ από τις 25 έως τις 29 Μαΐου 2022 (πέντε ημέρες και τέσσερις νύχτες).

Για πρώτη φορά μέσα στην υπέροχη διαδρομή της "Αγοράς του Καλατράβα", θα έχουμε την διεξαγωγή του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, με συμμετοχή 10.000 ατόμων κάθε ηλικίας με ένα και μόνο στόχο, την καταγραφή χιλιομέτρων για τη μετατροπή τους σε χρήματα, που με την στήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής θα αποδοθούν στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.
Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας με την διοργάνωση του No Finish Line που διεξάγεται για την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κος Σταύρος Κωνσταντάς τόνισε:

«Λειτουργώντας διαχρονικά με γνώμονα την αξιοπιστία, την κοινωνική ευθύνη και το ήθος, η Εθνική Ασφαλιστική υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα. Στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ενισχύει οικονομικά το έργο φορέων με αναγνωρισμένη κοινωνική δράση. Στο πλαίσιο αυτό και φέτος, θα τρέξουμε ΜΑΖΙ χωρίς τερματισμό για ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά!»

Από την πλευρά της η επικεφαλής του No Finish Line Athens κα Σοφία Κέδε αναφερόμενη στην επέκταση της συνεργασίας τόνισε: «Είμαστε ευλογημένοι που από το 2017 έχουμε ως συνοδοιπόρο μας την Εθνική Ασφαλιστική κυρίως γιατί είναι μία εταιρεία που πιστεύει πολύ στον σκοπό του αγώνα και ταυτίζεται με την προσφορά. Είναι μία συνεργασία αμοιβαίας αγάπης και προσφοράς σε χιλιάδες παιδιά που το έχουν ανάγκη. Χωρίς την Εθνική δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ που είμαστε σήμερα υλοποιώντας δωρεές 150.000 ευρώ».

Πληροφορίες για τις εγγραφές που συνεχίζονται κανονικά έως τις 4 Μαΐου, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.nflathens.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα