Πώς ψηφίσαμε για την καλύτερη ενδεκάδα του Champions League

Πώς ψηφίσαμε για την καλύτερη ενδεκάδα του Champions League

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Αυτή τη φορά, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των κορυφαίων, για τους κορυφαίους δηλαδή όλης της εφετινής διοργάνωσης, σε μια ψηφοφορία που θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Η 11αδα του Αντώνη Σαούλη

Ηταν καθοριστικός για την ομάδα του και γι' αυτό ο Μεντί βρίσκεται στην καλύτερη 11αδα του Champions League. O Κοντέ της Σεβίλλης μαζί με τον Ανχελίνο της Λειψίας είναι τα δύο που ξεχώρισαν περισσότερο στα μάτια μου, αλλά στα στόπερ δεν χωρά αμφιβολία πως οι Ρούμπεν Ντίας και Ρούντιγκερ ήταν οι καλύτεροι και οι πιο καθοριστικοί για τις ομάδες τους.

Στα χαφ δεν γινόταν να μη μπει ο Κουαδράδο ο οποίος πρόλαβε να βγάλει 6 ασίστ στο Champions League, όπως φυσικά δεν γινόταν να μην υπάρχει ο Καντέ, ο -πιθανότατα- καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης. Ο τρίτος της παρέας φυσικά ο Γκουντογάν της Σίτι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση μετά από καιρό δεν υπάρχει Κριστιάνο και Μέσι. Ο Χάαλαντ ηταν ο πρώτος σκόρερ, ο Μπαπέ ξεχώρισε και έλειψε από την Παρί στην ρεβάνς με την Σίτι και ο Μαχρέζ μίλησε την στιγμή που έπρεπε για να χαρίσει στην ομάδα του Πεπ την πρόκριση στον τελικό.

Η 11αδα του Κωνσταντίνου Ζάλιαρη

Ο Εντουάρντ Μεντί μπαίνει στα γκολπόστ έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν με clean sheets και εμπνέοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Τσέλσι που έλυσε το μεγάλο θέμα που αντιμετώπιζε στο θέμα του πορτιέρε. Δεξιά ο αρχηγός, Θέσαρ Αθπιλικουέτα για την σταθερότητά του, αριστερά ο Ζοάο Κανσέλο που δίνει άλλο νόημα στη θέση του φουλ μπακ, ενώ, ο μαγικός Ρούμπεν Ντίας συνοδεύεται από τον αξιοπρεπέστατο Ρούντιγκερ στα στόπερ.

Ο Ενγκολό Καντέ βρίσκεται στα χαφ ελέγχοντας με μαεστρία τη μεσαία γραμμή της Τσέλσι και κοντά του βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για την φιναλίστ Σίτι. Οι Ντε Μπρόινε και Γκουντογκάν έκαναν εκπληκτική αγωνιστική περίοδο, πιστώνονται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του πρωταθλήματος αλλά και της παρουσίας στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στο Πόρτο.

Στην επίθεση, ο μοναδικός από τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον μεγάλο τελικό είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ που έβαλε υπογραφή στους ημιτελικούς απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ που αναδείχθηκε κορυφαίος και για την Bundesliga είναι στην κορυφή, ενώ, δεξιά, ο Νεϊμάρ που πάλεψε απέναντι σε Μπάγερν και Σίτι, αλλά το πηλίκο για τους Παριζιάνους ήταν μηδενικό...

Η 11αδα του Θοδωρή Βασίλη

Ξεκίνημα από την θέση του τερματοφύλακα με ποιον άλλον με την φετινή αποκάλυψη της διοργάνωσης, τον Μεντί της Τσέλσι ο οποίος ήρθε και ξεχάστηκαν εντελώς οι γκάφες του Κέπα.

Στην 4άδα της άμυνας τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Ο Κοντέ της Σεβίλλης ήταν η φετινη αποκάλυψη της διοργάνωσης και δικαίως παίρνει την θέση του δεξιού μπακ. Αριστερά θα πάω με τον Ανχελίνο γιατί εκτός του ότι έκανε μια τρομερή χρονιά με την Λειψία, δεν υπήρχε και κανένας άλλος αριστερός μπακ που να ξεχώρισε. Όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι με τον κάπτεν της Παρί Μαρκίνιος.

Στα χαφ είναι πολλές οι επιλογές, αλλά εδώ θα πρέπει να επιβραβεύσουμε αυτούς που έφτασαν μέχρι τον τελικό. Καλά για τον Καντέ θα πρέπει να έχεις προσωπικά μαζί του για να μην τον βάλεις στην ενδεκάδα, με τους Γκιουντογάν και Ντε Μπρόιν της Σίτι να συμπληρώνουν την τριάδα στο κέντρο.

Τέλος, την επιθετική τριάδα την αποτελούν ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος ήταν ξανά killer για την Μπάγερν, ο κορυφαίος της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν Μπενζεμά με τον Μπαπέ να είναι ο τρίτος της παρέας.

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου κορυφαία ενδεκάδα για την εφετινή διοργάνωση! Προλαβαίνεις.