Πώς ψηφίσαμε για τους δεύτερους ημιτελικούς του Champions League

Πώς ψηφίσαμε για τους δεύτερους ημιτελικούς του Champions League

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Αυτή τη φορά, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των δεύτερων ημιτελικών.

Η ενδεκάδα του Αντώνη Σαούλη

Ο Μεντί ήταν αυτός που κράτησε την Τσέλσι στο μηδέν στις δύο ευκαιρίες του Μπενζεμά δίνοντας τη δυνατότητα στη συνέχεια στη Τσέλσι να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Στην άμυνα οι τρεις είναι της Τσέλσι επίσης. Άθπι, Σίλβα και Τσίλγουελ έδωσαν την πρόκριση σβηστά στους Λονδρέζους. Μαζί τους ο πιο φορμαρισμένος στόπερ στον κόσμο ο Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος έσβησε Χάαλαντ, Μπαπέ και Νέιμαρ. Στα χαφ δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Καντέ, Ντε Μπρόινε και Γκιντογκάν ήταν οι τρεις καλύτεροι των ημιτελικών.

Όσο για την επίθεση; Εκπληκτικός Μαχρέζ με 3 γκολ σε δύο ματς στους ημιτελικούς, φοβερός Μάουντ που κλείδωσε τη πρόκριση για την Τσέλσι και Χάβερτς αντί Βέρνερ στην επίθεση. Ναι μεν ο Βέρνερ σκόραρε, αλλά ο Χάβερτς ήταν αυτός που έκανε ότι ήθελε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς.

H ενδεκάδα του Κωνσταντίνου Ζάλιαρη

Μπορεί ο Έντερσον να έκανε την μπαλιά με την οποία... χάζεψε όλος ο κόσμος στο πρώτο γκολ της Σίτι απέναντι στην Παρί, όμως, οι αποκρούσεις του Μεντί απέναντι στον Μπενζεμά στον επαναληπτικό της Τσέλσι με την Ρεάλ ήταν ... άλλο επίπεδο!

Στην άμυνα, το καρέ των «μπλε» σπάει μονάχα από τον εκπληκτικό Ρούμπεν Ντίας που κόντραρε τα σουτ των Παριζιάνων με ό,τι σημείο του κορμιού του επιτρεπόταν. Δίπλα του στα στόπερ ο αποτελεσματικός Ρούντιγκερ, δεξιά ο αρχηγός, Θέσαρ Αθπιλικουέτα και αριστερά ο Μπεν Τσίλγουελ, με την Τσέλσι να κυριαρχεί σε αυτή την καλύτερη 11άδα των επαναληπτικών των «4».

Στα χαφ, πως ν' αφήσεις απ' έξω από τον εκπληκτικό ποδοσφαιριστή και τρομερό τύπο, Ενγκολό Καντέ, που έκανε ξανά τα πάντα; Συμμετοχή και στα δυο γκολ και ατελείωτα σπριντ δίχως ίχνος κόπωσης. Δίπλα του ο Ζορζίνιο που κι εκείνος επί Τούχελ έχει ξαναβρεί την καλή του εικόνα, ενώ ο Ντε Μπρόινε τους πλαισιώνει.

Δυο Λονδρέζοι κι ένας από το Μάντσεστερ και στην επιθετική τριπλέτα όπου επέλεξα τον ρόλο του «ψευτοεννιαριού» για τον Ριγιάντ Μαχρέζ των δύο γκολ κόντρα στην Παρί. Χάβερτς δεξιά, έχοντας «φτιάξει» το γκολ του Βέρνερ για την Τσέλσι και ο Μέισον Μάουντ αριστερά που κλείδωσε την πρόκριση με το 2-0 για την ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η ενδεκάδα του Παναγιώτη Δαλαταριώφ

Με τον Μεντί κατεβάζουμε... ρολά. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε σε παίκτες στιλ Μπαπέ-Νέιμαρ να σκοράρουν. Στόουνς-Ντίας στα... καλύτερά τους, δεν αφήνουν ούτε μύγα να περάσει. Τα άκρα μας με Τσίλγουελ - Αθπιλικουέτα έχουν την ενέργεια που χρειάζεται για να καλύπτουν ασταμάτητα όλη την πλευρά.

Με τον Καντέ στον άξονα θα είναι σαν να έχουμε παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Μπορεί και παίκτες. Τι πνευμόνια! Ο Γκιντογκάν μαζί του θα... καταπίνει χιλιόμετρα και θα ελευθερώνει τον Ντε Μπρόινε για να φτιάχνει το παιχνίδι μας και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των Μαχρέζ, Φοντέν, και Βέρνερ. Ο στράικερ της Τσέλσι επιτέλους βρήκε τη φόρμα του και θα τον στηρίξουμε σ' αυτήν τη φάση που είναι!

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου ενδεκάδα! Προλαβαίνεις.