Η κορυφαία 11άδα της 6ης αγωνιστικής του Champions League

Η κορυφαία 11άδα της 6ης αγωνιστικής του Champions League

Gazzetta team

Η τρίτη μεγάλη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την ενδεκάδα της 6ης αγωνιστικής.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι 11, λοιπόν, ήταν: Μπουφόν (τερματοφύλακας), Τριπιερ (δεξί μπακ), Ανχελίνο (αριστερό μπακ), Ράμος και Ντε Λιχτ (στόπερ), ΜακΚένι, Μόντριτς και Κρόος στα χαφ, Νεϊμάρ, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση.

Παρά το γεγονός ότι οι επιλογές ήταν πολλές με σπουδαία ματς και σημαντικές προκρίσεις, εντούτοις αυτός που είχε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είναι και ο top player της 6ης αγωνιστικής! Ο Πορτογάλος σουπερ σταρ είχε χάσει το πρώτο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Ιταλία, όμως πάτησε ξανά το Καμπ Νου και με τα δύο γκολ-πέναλτι βοήθησε την Γιουβέντους όχι μόνο να νικήσει με 3-0 αλλά και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με τη νίκη της Γιουβέντους να είναι αρκετά σημαντική μιας κι έκρινε την πρωτιά στον όμιλο, ο Τζιανλούτζι Μπουφόν ψηφίστηκε (και με μεγάλη διαφορά) ως ο καλύτερος γκολκίπερ. Το 49% είναι τεράστιο ποσόστο με τον Ομπλακ ν' ακολουθεί με το μόλις 17%. Ο Μπουφόν έγινε ο μοναδικός στην ιστορία του Champions League που κρατάει clean sheet σε τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες!

Εδώ η μάχη ήταν οριακή. Τελικά, όμως, επικράτησε ο Σέρχιο Ράμος. Πάνω και από Ντε Λιχτ (που τα πήγε περίφημα κόντρα στον Μέσι) και πάνω από τον Ανχελίνο, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην Γιουνάιτεντ στο σημαντικό ματς της Λειψίας. Ωστόσο ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης με το 17% ήταν ο top αμυντικός της 6ης αγωνιστικής.

Η Γιουβέντους είχε την τιμητική της και στα χαφ. Ο Γουέστον ΜακΚένι όχι μόνο έκανε ματσάρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά πέτυχε κι ένα «αεροπλανικό τεμάχιο» με το οποίο βοήθησε την Γιουβέντους να νικήσει και να πάρει το σκορ που έψαχνε για την πρώτη θέση στον όμιλο. Εκτός τριάδας έμεινε οριακά ο Ανχελ Ντι Μαρία αλλά και ο Βίτσελ ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης για την Ντόρτμουντ μέσα στην έδρα της Ζενίτ.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι και στην συγκεκριμένη κατηγορία από την στιγμή που ήταν Top Player της 6ης αγωνιστικής. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε οριακά την πρώτη θέση από τον Νέιμαρ. Ο Πορτογάλος είχε το 31% των ψήφων στους επιθετικούς με τον Νεϊμάρ να ακολουθεί με 30% μιας και ο Βραζιλιάνος σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στην Μπασάκσεχιρ. Την τριάδα δεν θα μπορούσε να μη κλείσει ο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος πήρε από το χεράκι τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς-τελικό με την Γκλάντμπαχ.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ψηφοφορία.