Η κορυφαία 11άδα της 5ης αγωνιστικής του Champions League

Η κορυφαία 11άδα της 5ης αγωνιστικής του Champions League

Gazzetta team

Η δεύτερη μεγάλη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι 11 λοιπόν ήταν: Μεντί τερματοφύλακας με τους Φλορέντσι, Ντε Λιχτ, Μαρκίνιος και Ρόμπερτσον στην άμυνα. Καμαρά, Καντέ και Κόβασιτς η τριάδα στα χαφ και στην επίθεση οι Κριστιάνο, Νέιμαρ και Ζιρού.

Οι επιλογές ήταν πολλές, αλλά μόνο ένας θα μπορούσε να πάρει τις περισσότερες ψήφους. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ολιβιέ Ζιρού! Σκόραρε 4 γκολ μέσα στην Σεβίλλη (!) με όλους τους τρόπους. Κεφάλι, δεξί, αριστερό και πέναλτι... Απίθανο επίτευγμα.

Καλύτερος τερματοφύλακας ξανά ο Εντουάρντ Μεντί της Τσέλσι. Κράτησε το μηδέν στην εστία του μέσα στην Ισπανία κόντρα στην Σεβίλλη. Δεν το λες και λίγο... Κοντά του ο βενιαμίν της Λίβερπουλ, Κιβιν Κέλεχερ ο οποίος βρέθηκε δεύτερος στις προτιμήσεις σας με 29.7% (έναντι 32% του Μεντί).

Κορυφαίος αμυντικός σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους ο Μαρκίνιος. Μέχρι και γκολ έβαλε ο στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Ολντ Τράφορντ στο σημαντικό ματς της 5ης αγωνιστικής.

Στους μέσους υπήρχε μάχη. Ο Ν'Γκολο Καντέ είχε την τιμητική του όπως και η Τσέλσι η οποία πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της 5ης αγωνιστικής. Ο Γάλλος πέρασε σε ψήφους τον Καμαρά του Ολυμπιακού και τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι Κόβασιτς. Εκτός τριάδας έμεινε οριακά ο Τζόουνς της Λίβερπουλ (σκόραρε κόντρα στον Άγιαξ) και ο Καβετσί ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ κόντρα στην Λειψία.

Εδώ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ζιρού. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Γάλλος ο οποίος το... τερμάτισε. Κι όμως οριακά βρέθηκε πρώτος στις προτιμήσεις σας. Κι αυτό γιατί ο Νέιμαρ με τα δύο του γκολ κόντρα στην Γιουνάιτεντ ήταν ισχυρός αντίπαλος. Τρίτος ο Κριστιάνο με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο (Μπαπέ) και τον πέμπτο (Λουκάκου).

Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφοφορία μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής.