Η κορυφαία 11άδα της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Η κορυφαία 11άδα της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Gazzetta team

Η πρώτη μεγάλη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι 11 λοιπόν ήταν: Μεντί (τερματοφύλακας), Μενιέ (δεξί μπακ), Τέλες (αριστερό μπακ), Μαρκίνιος, Ζούμα (στόπερ), Μπρούνο Φερνάντες, Μόντριτς, Φαν Ντε Μπέεκ (μέσοι) και Χάαλαντ, Κριστιάνο, Λεβαντόφσκι (επιθετικοί).

Οι επιλογές ήταν πολλές, αλλά μόνο ένας θα μπορούσε να πάρει τις περισσότερες ψήφους. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ερλινγκ Χάαλαντ. Το παιδί θαύμα του Champions League με τα δύο γκολ που σημείωσε πήρε τις περισσότερες ψήφους από όλους τους παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Στους τερματοφύλακες ο Εντουάρντ Μεντί πήρε την θέση του στην 11αδα της αγωνιστικής αφήνοντας πίσω του, τους Νάβας και Τερ Στέγκεν!

Στους αμυντικούς μοιράστηκαν αρκετά οι ψήφοι. Ωστόσο ο Μαρκίνιος πήρε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας με τον Ζούμα της Τσέλσι να ακολουθεί και τον Μενιέ να είναι τρίτος!

Στα χαφ υπήρχε ξεκάθαρη προτίμηση. Και δεν θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα. Ο Μπρούνο Φερνάντες συγκέντρωσε το 25,85% των ψήφων με τον Λούκα Μόντριτς να ακολουθεί με μόλις 14,06%.

Στους επιθετικούς υπήρχε... μάχη μόνο για την 3η θέση. Ο Χάαλαντ ξεχώρισε με το 26,11%, ο Κριστιάνο ακολούθησε με το 20,29% και ο Λεβαντόφσκι κέρδισε στο... νήμα τον Σάντσο (10,72% έναντι 9,62%).

Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφοφορία μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής.