Ψήφισε την κορυφαία 11άδα της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Ψήφισε την κορυφαία 11άδα της 4ης αγωνιστικής του Champions League

Gazzetta team

O σούπερ Λεβαντόφσκι που έφτασε τον Ραούλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε για 15η σερί σεζόν στο Champions League. Ο Χάαλαντ που έφτασε τα 15 γκολ στην διοργάνωση σε ηλικίας μόλις 20 ετών!

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Με ένα σύστημα 4-4-2, μπαίνεις στο ειδικό template και ψηφίζεις πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί. Εκεί, έχεις την ευκαιρία να δεις τις βασικές πληροφορίες για τον κάθε υποψήφιο και να επιλέξεις τους δικούς του παίκτες για την κάθε θέση ανάλογα με την απόδοσή τους.

Στην πρώτη ψηφοφορία, που αφορά στην 4η Αγωνιστική, το έργο που έχεις είναι δύσκολο: Πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 τερματοφύλακες, να διαλέξεις τους 2 κεντρικούς αμυντικούς από τους συνολικά 8 που ξεχωρίσαμε και να ψηφίσεις τα δύο μπακ (4 επιλογές για δεξιά και άλλες 4 για αριστερά), ώστε να κλείσεις την άμυνά σου. Στα χαφ υπάρχουν 12 επιλογές για 3 θέσεις όπως και στην επίθεση. Κριστιάνο ή Λεβαντόφσκι; Ιμόμπιλε ή Χάαλαντ; Μπρούνο Φερνάντες ή Μόντριτς; Η επιλογή είναι δική σου και μπορείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα.

Credits

Περιεχόμενο

Αντώνης Σαούλης - Γιώργος Καραμάνος - Πολύδωρος Παπαδόπουλος - Κωνσταντίνος Ζάλιαρης - Αλέξανδρος Λοθάνο - Κωνσταντίνος Κωλαΐτης - Κώστας Τόπας

Επιμέλεια

Κατερίνα Καλού - Γιώργος Μυλωνάς - Αιμιλία Χονδρογιάννη

Design

Άννα-Μαρία Καλογεράκη

Development

Βασίλης Καράμπαλης - Χρήστος Κατσαρός - Έφη Χαραλαμποπούλου