5 πράγματα που είναι καλύτερα με το Samsung Galaxy S20 (pics)

5 πράγματα που είναι καλύτερα με το Samsung Galaxy S20 (pics)

Gazzetta team

Το καλοκαίρι έχει φτάσει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η εποχή ενδείκνυται για μια ανανέωση που θα μας φτιάξει τη διάθεση. Άλλοι σχεδιάζουν ήδη τις διακοπές τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ετοιμάζονται να ξεχυθούν στα μαγαζιά για να προμηθευτούν τα... «απαραίτητα».

Αν είσαι gadgetάκιας, ξέρουμε πολύ καλά ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Και επίσης ξέρουμε ότι για εσένα, τα smartphones είναι συνώνυμο της ανανέωσης, απ' όλες τις απόψεις.

Λοιπόν, σου έχουμε πολύ καλά νέα. Η Samsung, για καλή σου τύχη, πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το νέο S20, ένα smartphone που ήρθε για να μπει στη ζωή σου την κατάλληλη στιγμή. Εμείς το πήραμε στα χέρια μας, είδαμε όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει και αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μια λίστα με τα 5 πράγματα που είναι καλύτερα με το Samsung Galaxy S20.

1) Το social sharing

Όλοι μας έχουμε ανάγκη να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις στιγμές μας με τον υπόλοιπο κόσμο, να καταγράφουμε τις ζωές μας και να αφηγούμαστε τις ιστορίες μας μέσω του smartphone μας. Σύμμαχός μας σε αυτό είναι η κάμερα και γι αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κοιτάμε όταν επιλέγουμε smartphone. Tο Galaxy S20 προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κάμερας, το οποίο είναι υποβοηθούμενο από τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Έτσι, με ένα απλό πάτημα του δαχτύλου και τη λειτουργία Single Take, εσύ κρατάς την καλύτερη στιγμή, αφού λαμβάνονται έως και 14 διαφορετικά είδη φωτογραφιών και βίντεο (10 φωτογραφίες και 4 βίντεο) μέσα σε 3 με 10 δευτερόλεπτα λήψης. Παράλληλα, η εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στα 64MP μας επιτρέπει να απαθανατίζουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Όπως καταλαβαίνεις δηλαδή, μιλάμε για τον απόλυτο παράδεισο του κάθε social media addict.

2) Η δουλειά εκτός γραφείου

Το smartphone έχει εξελιχθεί σε εργαλείο δουλειάς για πολλούς ανθρώπους και γι αυτό, η επιλογή της κατάλληλης συσκευής δεν είναι απλή υπόθεση. Με έξυπνη μπαταρία, ισχυρό επεξεργαστή, τεράστιο χώρο αποθήκευσης, το Samsung DeX και ασφάλεια Samsung Knox, το Galaxy S20 έφτασε και θα σε βγάλει από τυχόν διλήμματα. Γι αρχή πρέπει να ξέρεις ότι η μπαταρία του δεν είναι απλά ισχυρή, αλλά και έξυπνη, καθώς βελτιστοποιεί τη χρήση των εφαρμογών για να προσφέρει την ενέργεια που απαιτείται για να καλυφθεί ακόμα και το πιο απαιτητικό ωράριο εργασίας, ενώ το Super Fast Charging των 25W και το Fast Wireless Charging των 15W εγγυάται ότι θα έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι στη στιγμή. Ο ισχυρός του επεξεργαστής καθώς και το Samsung DeX μετατρέπουν το Galaxy S20 σε έναν Η/Υ, συνδέοντάς το με ένα καλώδιο σε μια οθόνη, ενώ παράλληλα προσφέρει τεράστιο χώρο αποθήκευσης για όλα τα αρχεία και τα μέσα υψηλής ανάλυσης. Αναφορικά με την ασφάλεια, η πλατφόρμα Samsung Knox προσφέρει υψηλή προστασία συσκευής σε πραγματικό χρόνο, τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και σε επίπεδο λογισμικού. Και αν δεν σου φτάνουν όλα αυτά, να σου πούμε ότι χάρη στην αποκλειστική συνεργασία με τη Google, το Galaxy S20 βελτιώνει την εμπειρία video chat μέσω της εφαρμογής Google Duo. Υποστηρίζεται ακόμα και ο υπερευρυγώνιος φακός για μεγαλύτερο εύρος εικόνας, chatting έως 8 ατόμων κάθε φορά και για πρώτη φορά σε ποιότητα FHD.

3) To gaming

Ακόμα και αν δεν είσαι φανατικός gamer, οι δυνατότητες που διαθέτει το Galaxy S20 θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη. Εδώ πρέπει να τονίσουμε κάτι: Είναι γνωστό πως για μια κορυφαία εμπειρία gaming απαιτείται ο συνδυασμός του καλύτερου hardware με το καλύτερο software. Όταν πήραμε το Galaxy S20 στα χέρια μας, είδαμε ότι πραγματικά θέτει νέα στάνταρ στον τομέα του mobile gaming. Με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, γρήγορο επεξεργαστή, έως και 12GB μνήμη RAM, stereo ήχο AKG και την ειδική λειτουργία Game Booster, η οποία ενεργοποιείται στο background και βελτιστοποιεί τη συσκευή για τρομερή απόδοση, είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να… κολλήσεις.

4) Το «λιώσιμο» με σειρές και ταινίες

Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Όταν πιάνεις στα χέρια σου ένα smartpone σαν το Galaxy S20, αναγκάζεσαι να πας το binge watching σε άλλο επίπεδο. Και αυτό γιατί το Galaxy S20 διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED Infinity-O μεγέθους έως 6.9’’, στην οποία το πλαίσιο έχει σχεδόν εξαφανιστεί, χωρίς notch, μόνο μια μικρή οπή για την κάμερα. Αυτό, σε συνδυασμό με τον στερεοφωνικό ήχο, ενισχυμένο με Dolby Atmos σου προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία, χωρίς περισπασμούς. Και μην ξεχνάς ότι χάρη στην εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία του, αλλά και τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης, το binge-watching θα αποκτήσει άλλη σημασία. Με συμμάχους το Netflix αλλά και YouTube Premium (το οποίο προσφέρεται για 4 μήνες δωρεάν), δεν θα σταματάς να απολαμβάνεις περιεχόμενο.

5) Η μουσική

Με όλες τις νέες λειτουργίες και συνεργασίες, το Galaxy S20 είναι φτιαγμένο για να προσφέρει μια νέα mobile εμπειρία που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όλα όσα απολαμβάνεις με ακόμη καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα, χάρη στη νέα συνεργασία μεταξύ Spotify και Bixby Routines, μπορείς πολύ εύκολα να απολαύσεις ένα προσωποποιημένο soundtrack βασισμένο στις συνήθειες σου, είτε για να χαλαρώσεις στο μπάνιο, είτε για να τα δώσεις όλα όταν γυμνάζεσαι. Μάλιστα, με το Music Share μπορείς να συνδεθείς μέσω Bluetooth σε κάποιο ηχείο, έτσι ώστε να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο την ένταση και τη διάθεση.

Sponsored by Samsung

Το Youtube Premium είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Tο Spotify είναι εμπορικό σήμα της Spotify AB.