Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 6η θέση η Κορακάκη (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 6η θέση η Κορακάκη (vid)

bet365

Την 6η θέση στα 25 μέτρα στο σπορ πιστόλι κατέκτησε η Άννα Κοραακάκη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ολοκληρώνει τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες.

Κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου βρέθηκε η Άννα Κορακάκη, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 25 μέτρα στο σπορ πιστόλι τερματίζοντας στην 6η θέση έχοντας 18 πετυχημένες βολές στον τελικό.

Η Άννα Κορακάκη είχε καταφέρει λίγες ώρες νωρίτερα να πάρει την πρόκριση στον τελικό και εκεί ουσιαστικά πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα. Στην πρώτη πεντάδα βολών η Ελληνίδα σκοπεύτρια είχε μόλις 1 πετυχημένη προσπάθεια. Στην 2η πεντάδα 3, στην 3η και 4η από 4 και στην 5η και 6η από 3. Έτσι ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στην 6η θέση, ενώ θυμίζουμε πως στα 10 μέτρα είχε τερματίσει στην 5η.

Κορακάκη

Η Μπατσαράσκινα το χρυσό

Όσον αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα, Βαταλίνα Μπατσαράσκινα, το ασημένιο Κορεάτισα Μιμγιούνγκ Κιμ και το χάλκινο η Κινέζα, Γιαρουξουάν Ξιάο.

Κορακάκη

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα