Κορακάκη: Στην έβδομη θέση στο σπορ πιστόλι, στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού

Κορακάκη: Στην έβδομη θέση στο σπορ πιστόλι, στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού

bet365

Την έβδομη θέση κατέκτησε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη.

Μετά από την επιτυχία της και το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστόλιου, η Άννα Κορακάκη συνέχισε τους αγώνες της στο Παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής του Μπακού με το σπορ πιστόλι 25μ.

Ένα πρωτοφανές γεγονός σημάδεψε τον τελικό του αγωνίσματος. Στην τελευταία βολή της πέμπτης σειράς και ενώ στο σκορ διαμορφώθηκε τριπλή ισοπαλία για τις Κοστεβίχ (Ουκρανία), Λιν (Κίνα) και Κορακάκη, ο ηλεκτρονικός στόχος της Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία) δεν κατέγραψε τη βολή! Οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν, πρώτα εξακριβώθηκε ότι η αθλήτρια της Βουλγαρίας πυροδότησε κανονικά τη βολή και κατόπιν ελέγχθηκε ο στόχος και οι κριτές προχώρησαν σε χειροκίνητη διακρίβωση της βαθμολογίας. Η βολή κατακυρώθηκε ως επιτυχημένη για την Κοσταντίνοβα και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Η επόμενη φάση ξεκίνησε με αρκετά λεπτά καθυστέρηση (τουλάχιστον έξι), και ήταν ο αγώνας μπαράζ για την κατάρριψη της ισοβαθμίας. Προφανώς η διακοπή και η αναμονή επηρέασαν την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, αφού στη σειρά του μπαράζ είχε τρεις άστοχες βολές και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Με το σύνολο των 588-18x προκρίθηκε με τη δεύτερη επίδοση στον τελικό. Εκεί, κατάφερε να συγκεντρώσει 15 πόντους και να καταλάβει την έβδομη θέση, με την Κινέζα Σιξουάν Φενγκ να κερδίζει τελικά το χρυσό μετάλλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα