Κορακάκη: Την Τετάρτη για την πρώτη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Newsroom
Η Αννα Κορακάκη

bet365

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής είναι σε εξέλιξη και στο 25αρι πιστόλι θα δοθούν τα πρώτα δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Αννα Κορακάκη να διεκδικεί το ένα.

Την Τετάρτη (14/9) συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής στα αγωνίσματα των 25 και 50 μέτρων με πιστόλι, στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, με την Αννα Κορακάκη παρούσα.

Ηδη ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στις μικρές κατηγορίες και από την Τετάρτη για 4 ημέρες, στα 25 και 50 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι και στο 25αρι πιστόλι γυναικών, θα γίνουν οι τελικοί όπου οι πρώτοι δύο από κάθε κατηγορία, θα πάρουν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στο 25αρι την Τετάρτη η Κορακάκη θα προσπαθήσει να πάρει ένα από αυτά τα δύο εισιτήρια, ώστε να γίνει και η πρώτη που θα πάρει και επίσημα πρόκριση στο Παρίσι.

Να τονιστεί πως απαραίτητη προϋπόθεση της Παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι πως οι πρώτες δύο αθλήτριες δεν θα είναι από την ίδια χώρα, κάτι που σημαίνει πως αν για παράδειγμα το 1-2 γίνει από δύο αθλήτριες της Σερβίας, αυτή που θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Τελευταία Νέα